Blizanci u riziku, Lavovima stiže novac, Jarčeve očekuje afera

05.01.2024. - Magazin

Dnevni horoskop za 5. januar 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Responsive image

OVAN

Dnevni horoskop za 5. januar 2024. godine savjetuje da završite obaveze koje imate kako biste uživali u vikednu. Ukućanima biće potrebna vaša pomoć. Budite spremnni da zasučete rukave. Imate punu podršku partnera, nemojte da mu prećutkujete stvari.

BIK

Danas ste spremni za nove pobjede! Očekuje vas dosta entuzijazma i lijepog rapsoloženja. Kako zračite tako i privlačite. Slobodni Bikovi privući će osobu koja im se dopada duži period, dok oni zauzeti razmišljaju kako da iznenade partnera. Budite kreativni!

BLIZANCI

Zvijezde vam savjetuju da se ne okrećete nazad. Godina 2023. je iza vas, fokusirajte se više na sebe i svoje ambicije. To je ono što vas ispunjuje. U ljubavi budite otvoreni i nemojte da krijete stvari od partnera, makar one bile sitnice za vas. U riziku ste da budete otkriveni!

RAK

Početak dana pomalo užurban, obratite pažnju na gužvu u saobraćaju. U drugoj polovini očekuje vas poziv na druženje ili neko okupljanje. Zašto da ne? Slobodni Rakovi imaju prliku za dejt, oni zauzeti uživaće u ljubavi i pažnji partnera. Povedite više računa o finansijama.

LAV

Dnevni horoskop za 5. januar 2024. godine vam donosi malo više odmora. Navikli ste samo da radite, ali dajte sebi oduška čak i kada se slobodni. Očekuje vas priliv novca sa strane. Nije loša ideja da se odlučite za štednju. U ljubavi budite nježniji, uključite više emocija. Prijaće i jednoj i drugoj strani.

DJEVICA

Trudite se da danas ne pravite sebi pritisak u glavi. Sve se stiže, samo se bolje organizujte. Jedna osoba vam se mota po glavi. Ne dozvolite da ostane samo puta želja. Jedan poziv rješava sve… Zauzete Djevice prave nove planove sa partnerom.

VAGA

Dnevni horoskop za 5. januar 2024. godine kaže da danas budete obrazriviji. Neko će pokušati da iskoristi vašu dobrotu. Obratite pažnju na šta trošite novac, biće vam potreban u narednom periodu. Ne pretjerujte sa masnom hranom!

ŠKORPIJA

Danas ste raspoloženi za druženje. Proširite krug ljudi, više se krećite i otvorite vidike. Krajem dana mogući je poziv na jedan zanimljiv događaj, ali i poznanstvo koje će vam prijati. Oslobodite vašu harizmu i videćete kako vam se otvaraju nova vrata!

STRIJELAC

Danas ste orni za nove ideje. Pokrenućete nešto novo. To može da bude hobi ili ideja za novi posao. Pronađite inspiraciju u sebi. Na ljubavnom polju očekujete previše od druge strane. Pokažite da vam je stalo i videćete kako se stvari menjaju. Unosite više vitamina!

JARAC

Dnevni horoskop za 5. januar 2024. godine savetuje da ne gledate sve crno-belo. Nekada je nešto i sivo. Dajte priliku drugima da objasne svoju stranu priče pogotovo kada su rasprave u pitanju. Slobodni Strijelčevi sijaju od harizme, moguća je afera krajem dana. Oni zauzeti nek se više posvete partneru.

VODOLIJA

Jedna pogrešna riječ izrečena danas u bijesu mogla bi “skupo” da vas košta. Izbjegavajte impulsivnu kupovinu i razmislite kako biste mogli dodatno da uštedite. U ljubavi sve ide svojim tokom, nemojte previše da forsirate drugu stranu. Prijaće vam druženje sa prijateljima krajem dana!

RIBE

Dnevni horoskop za 5. januar 2024. godine vam kaže da se držite svojih odluka. U suprotnom izgledaćete kao osoba bez karaktera. Očekuje vas dosta obaveza, te se na vreme pripremite i dobro organizujte. Moguće su respiratorne infekcije, te jačajte imunitet!

Izvor: Mondo