Blizanci su na dobrom putu, Škorpija “baca oko” na jednu osobu, Strijelac da ne žuri

28.12.2023. - Magazin

Pročitajte dnevni horoskop za 28. decembar 2023. godine!

Responsive image

OVAN

Dnevni horoskop za 28. decembar 2023. godine vam savjetuje da ne odlažete obaveze koje imate. Završite sve na vrijeme do Nove godine. Takođe, bilo bi dobro da vratite sve dugove koje imate. Novo pozanantvo sa jednom osobom će vam ulepšati dan. Jačajte imunitet ishranom i vitaminima!

Zvijezde donose nove i zanimljive izazove na poslu. Moraćete da se takmičite sami sa sobom i pomjerite granice. Oslonite se na znanje i iskustvo. Slobodni Bikovi uživaju krajem dana u društvu malo starije osobe, dok oni zauzeti rješavaju nedoumice sa partnerom.

BLIZANCI

Danas ste željni da se istaknete i pokažete nadređenima svoje umijeće. Na dobrom ste putu! Moguća su i angažovanja koja će vam doneti dodatni novac. Ljubavni život vam se popravlja. Slobodni uživaju sa partnerom, dok oni slobodni imaju mogućnost da se skrase.

RAK

Već se polako pripremate za novogodišnje praznike i pokušavate sve da postignete. Potražite pomoć partnera i na papir stavite sve što vam je potrebno. Izbegavajte imuplsivnu kupovinu i obratite pažnju na gužvu u saobraćaju!

LAV

Posao vam je preko glave i sve je “palo” na vaša leđa. Izdržite, pokušajte da delegirate dužnosti. Imate olsećaj da vam partner da daje dovoljnu podršku. Ukoliko je ne tražite, nećete je ni dolbiti. Moguće su glavobolje krajem dana!

DJEVICA

Danas se potrudite da ne kasnite, mogli bi da vas shvate neozbiljnim. Obratite pažnju šta potpisujete i rokove trajanja kako ne biste imali dupli posao da radite. Slobodne Djevice opuštaju se u društvu jedne šarmantne osobe, dok one zauzete nek se više potrude oko partnera.

VAGA

Dnevni horoskop za 28. decembar 2023. godine vam kaže da pažljivo donosite važne odluke. Ne radite stvari iz impulsivnosti. Jutro je uvijek pametnije od večeri! Mogući su kvarovi u kući, provjerite instalacije. U ljubavi sve ide svojim tokom, sa partnerom ste uigrani kao jedan tim.

Početak dana užurban, posao će dosta da zavisi od vas. Smirene glave donosite odluke i uvijek se posavjetujte sa kolegama ili nekim iskusnijim. Moguće su ljubomorne scene kod zauzetih Škorpija, dok one slobodne “bacaju oko” na jednu malo stariju osobu. Budite samouverebi!

STRIJELAC

Dnevni horoskop vam danas kaže da ne žurite. Kako na poslu, tako i u saobraćaju. Sve ćete stići ukoliko se dobro organizujete. Partner zauzete Strijelčeve stavlja na test, dok slobodni ne znaju za koga prije da se odluče. Mogući su bolovi u leđima, aktivirajte se više fizički.

JARAC

Želite sve i odmah, a dobro znate da je to nemoguće. Dajte sebi priliku da pogriješite kako biste izvukli pouku iz toga. Porodica ne sme da trpi zbog posla, malo ste je zapostavili. Organizujte ručak ili večeru krajem dana. Prijaće vam druženje!

VODOLIJA

Dnevni horoskop nalaže da se ne obazirete na ogovaranja na poslu. Danas će osmijeh da bude vaše glavno oružje. Slobodne Vodolije razmišljaju samo o jednoj osobi. Napravite prvi korak! Zauzete očekuje slatko iznenađenje od strane partnera. Unosite više vitamina!

RIBE

Dnevni horoskop za 28. decembar 2023. godine vas savjetuje da završite sve obaveze na vrijeme. Očekuje vas više posla i gužve. Ne libite se da potražite pomoć. Moguća je i neka vrsta “usluge za uslugu”. Više obratite pažnju na to šta vam partner govori. Mogući su problemi sa varenjem ili gorušicom.

Izvor: Mondo