Blizanci dobijaju jedinstvenu priliku, Strijelac da se skloni tračeva, Ribe u ljubavnom problemu

14.01.2024. - Magazin

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Responsive image

OVAN

Novi izvori prihoda vam otvaraju nove vidike. Imaćete želju da proširite svoj biznis, napredujete na poslu i donesete važne odluke koje podrazumijevaju rizik. Srpska Nova godina vam donosi lekciju o akciji – dok vi sumnjate u sebe, neko strahuje od vašeg potencijala!

BIK

Vrijeme je da se posvetite sebi. Ako ste u prethodnom periodu bili okupirani brigom o porodici, stiže rasterećenje. Imaćete utisak da ste u fokusu i horoskop vas savjetuje da radite samo ono što vam prija. srpska nova godina vam donosi lekciju o samopouzdanju – niko nije vi i to je vaša najveća moć!

BLIZANCI

Ako mudro iskoristite veze i kontakte, možete da računate na ogroman uspjeh! Već u narednoj nedjelji osjetićete boljitak na finansijskom polju, a samim tim i poboljšanje kvaliteta života. Srpska nova godina vam donosi lekciju o oprezu – ne zaboravite one koji su bili uz vas prije uspjeha!

RAK

Vrijeme sa porodicom, naglašene emocije i istaknuta želja za velikim planovima. Posvećeni ste najbližima i želite da tako i ostane. Za vas počinje prekretnica na polju ljubavi, imaćete čemu da se radujete. Srpska Nova godina vam donosi lekciju o ljubavi – ne budite preosjetljivi.

LAV

Spremni ste na sve da biste postigli uspjeh, ali ovo može da bude mač sa dvije oštrice. Ne obazirite se na tuđa dostignuća, već hodajte isključivo svojim putem. To će vam ostvariti cilj. Srpska Nova godina vam donosi lekciju o karmi – kako siješ, tako žanješ!

DJEVICA

Striktno ćete poštovati pravila kako biste postigli unutrašnji mir. Pomalo ste iscrpljeni od komplikovane ljubavne situacije, ali sada slijedi period koji će vam prijati. Imaćete vremena da napunite baterije i krenete u nove poduhvate. Srpska Nova godina vam donosi lekciju o emocijama – možda ste previše idealizovali nekoga!

VAGA

Profit, velike kupovine i novčana ulaganja! Za vas kreće potpuno novi period u pogledu finansija, možda će vam se život promijeniti iz korena. Naredni dani su povoljni za pokretanje privatnog biznisa. Srpska Nova godina vam donosi lekciju o budžetu – ne zalećite se sa nepotrebnim troškovima!

ŠKORPIJA

Ljubavni status se mijenja! Dok slobodne Škorpije mogu da očekuju ulazak u novu vezu i to već poslije ponoći, zauzete prelaze na viši korak. Imaćete utisak da je sve toliko lijepo, da bi bilo istinito. Srpska nova godina vam donosi lekciju o iskrenosti – prepustite se emocijama konačno!

STRIJELAC

Ovaj period može da donese neopravdana očekivanja i razočaranja. Sada vodite računa da opravdate svoje postupke i odluke. Ne odbijajte pomoć prijatelja, značiće vam. Srpska nova godina vam donosi lekciju o međuljudskim odnosima – dobro je da budete “na zemlji”!

JARAC

Nekoliko dana poslije srpske nove godine čeka vas važna odluka na karijernom polju. Vrijeme je da svi tajni poslovi nestanu. Imate jaku želju da poslušate osobu koja zna kako da utiče na vas. Srpska nova godina vam donosi lekciju o prošlosti – ako želite napred sa uspjehom, ostavite je iza sebe!

VODOLIJA

Velika popularnost, mnogo ljudi i važnih kontakata. Vaš uspjeh se daleko čuje, a brojne ponude stižu sa svih strana. Sve ćete obavljati uspješno, ali sa upola snage. Srpska nova godina vam donosi lekciju o profitu – pametno ulažite i provjeravajte sve detalje!

RIBE

Jasno postavite granice u nejasnim odnosima. Vodite računa o rokovima i poslovima koje morate da obavite za kratko vrijeme. Nije povoljan trenutak za velike promjene, bolje sačekajte februar. Srpska nova godina vam donosi lekciju o snazi – ništa nije toliko teško koliko ste jaki!

Izvor: Mondo