Blizanci danas povlače pogrešan potez, Škorpije pucaju od strasti

09.01.2024. - Magazin

Pročitajte dnevni horoskop za 9. januar 2024. godine!

Responsive image

OVAN

Dnevni horoskop za 9. januar 2024. predlaže Ovnovima da “povuku ručnu” i ne donose zaključke naprečac. Ukoliko ste duže vrijeme u vezi, danas biste mogli da uđete u raspravu iz koje ćete teško izaći kao pobjednik. Budite tolerantniji. 

BIK

Danas je dan koji bi mogao da vam obilježi cijelu 2024. godinu, kaže dnevni horoskop. Pravite veliki pomak u karijeri, “vijesti” koje ste dugo čekali konačno stižu. Samo naprijed! Slobodni Bikovi privlače gdje god da se pojave. Zauzetima sitniji problemi na vidiku. Strpljenje je ključ. 

BLIZANCI

Današnji dan vam donesi nemire. Loša organizacija bio mogla da vas košta dodatne zarade, kaže dnevni horoskop. Zauzeti Blizanci bi trebalo da razmisle o svojim postupcima, nema svako snage da izađe na kraj sa vašim promjenama raspoloženja.

RAK

Ako ste praznike proveli onako kako ste željeli, spremite se da danas udarnički “nagrnete” na posao! Zauzeti Rakovi uživaju u pažnji partnera, ali kriju jednu veliku tajnu. Slobodni preko društvenih mreža traže zanimaciju. Dnevni horoskop kaže da ne izgubite iz vida da je sve to samo zabava. 

LAV

Dnevni horoskop poručuje Lavovima da pokažu svoju pravu prirodu i izbore se za svoje “parče slave”. Ponekad nije u redu ćutati. Ukoliko ste dugo u vezi, očekuje vas neprijatno iznenađenje. Partner će vam pokazati lice koje vam se nimalo neće dopasti. 

DJEVICA

Dnevni horoskop za 9. januar 2024. savjetuje Djevice da pokažu malo skromnosti na poslu. Vaša prirodna znatiželja i pričljivost bi mogle drugima da zasmetaju. Ukoliko ste u potrazi za ljubavlju, oprobajte sreću na sajtovima za upoznavanje. Nemojte da vas “lažno moralisanje” blokira. 

VAGA

Ukoliko niste došli spremni na posao, očekujte kritike. Vaš učinak je u posljednje vrijeme pod znakom pitanja, savjet zvijezda je da se trgnete i pokažete koliko zaista znate. Dnevni horoskop kaže da su mogući sitniji kvarovi u kući, očekujte troškove. Slobodni nepromišljeno ulaze u vezu. Budite na oprezu. 

ŠKORPIJA

Dnevni horoskop Škorpijama predlaže da drugačije rasporede obaveze, ovako se previše trošite i iscrpljujete. Što se ljubavi tiče, neko silno želi da vas vidi, samo ne umije to da pokaže. Napravite prvi korak! Zauzeti, očekuje vas strastveno veče. Čuvajte se padova, pazite gdje stajete. 

STRIJELAC

Ovo nije vaš dan, ne uspijevate da uhvatite korak sa brojnim obavezama, otkriva dnevni horoskop. Potražite pomoć kolega, nije sramota pitati. Zauzeti će se iznenaditi, slijedi im “otrežnjenje”, nisu ni slutili šta se partneru mota po glavi. Slobodnima prija flert sa osobom iz bliskog okruženja. 

JARAC

Dnevni horoskop ima poruku za Jarčeve – danas se sklonite kolega u znaku Lava, moguće je da sitne čarke eskaliraju u ozbiljan sukob. Slobodni imaju šansu da uđu u prijateljsko-romantičan odnos sa osobom iz komšluka. Ako samo “ubijate vrijeme”, jasno to i recite, da ne biste kasnije upali u probleme. 

VODOLIJA

Puni ste energije, spremni da “pokidate” na poslu u novoj godini. Ne dozvolite samo da vas ovaj entuzijazam navede na pogrešan put i da ne potrošite snagu na projekte koji nemaju perspektivu. Zauzete Vodolije će oduševiti poklon od partnera. Slobodni skloni samoanalizi. Dnevni horoskop kaže: ne brinite, sve je u redu s vama, samo ste tužni. 

RIBE

Dnevni horoskop za 9. januar 2024. predlaže Ribama da se udruže sa jednim Bikom oko zajedničkog posla. Napravićete veliki uspjeh. Ukoliko ste u potrazi za ljubavlju, skinite “ružičaste naočare” i ne dozvolite da vas neko, ko vam se s vremena na vrijeme udvara, “vuče za nos”. Zdravlje je dobro. 

Izvor: Mondo