Bikovi puni energije, Lavovi sumnjaju, Vodolije ljubomorišu

12.02.2024. - Magazin

Dnevni horoskop za 12. februar 2024. godine

Responsive image

OVAN

Dnevni horoskop za 12. februar 2024. godine kaže da budete istrajni u svojim namjerama. Ne dozvolite da vas par negativnih kritika i komentara na poslu obeshrabi. U ljubavi je potrebno da se više zalažete i date do znanja da vam je stalo. Unosite više vitamina!

BIK

Početkom dana bićete puni energije, dok bi u drugoj polovini ona mogla da padne. Organizam vas “opominje” da ga ne forsirate. Odmarajte dovoljno i hranite se zdravije. Krajem dana očekuje vas poziv osobe koja vam se sviđa. Zauzeti Bikovi nek se više posvete partneru.

BLIZANCI

Danas ste puni elana, želite toliko toga, ali ne možete sami. Pozovite u pomoć ljude od povjerenja. Moguće su i nove saradnje. Vašoj veseloj prirodi nedostaje više discipline. Poradite na njoj. Slobodni Blizanci nailaze na više udvarača, dok oni zauzeti uživaju u romansi.

RAK

Nekada je bolje da ne kažete sve što vam padne na um, pogotovo na radnom mjestu. Moguće su rasprave sa kolegama zbog sitnica. Izbrojte do 10! Obratite pažnju na dokumentaciju i istek roka važenja, posebno ako skorije planirate putovanje. Više se aktivirajte fizički!

LAV

Dnevni horoskop za 12. februar 2024. godine kaže da hrabro koračate napred. Danas će vam na um pasti neke sumnje i nedoumice. Zvezde vam savetuju da ne odustajte od svojih planova. Ako vam ne ide, odlučite se za plan B. Ljubav vam je trentuno po strani, ali ne dozvolite da se to odrazi na partnera.

DJEVICA

Početak radne nedelje nešto opušteniji, ali trudite se da završite sve obaveze do kraja dana kako vas ne bi sačekale za vikend. Sumnjate u jednu osobu, poslušajte intuiciju. Slobodne Djevice uživaju u pažnji novih ljudi, dok one zauzete razmišljaju kako da iznenade partnera. Razmislite šta najviše voli…

VAGA

Vaš dnevni horoskop za 12. februar 2024. godine kaže da se više potrudite na poslu, kako biste kasnije ubirali plodove soptsvenog rada. Neko bi mogao da vam zatraži pomoć. Pomozite ako možete, ali nemojte sebe da izlažete u dodatni problem. Ljubav vam cvjeta, sve je onako kako ste zamislili. Čuvajte se prehlađenih osoba!

ŠKORPIJA

Imate osjećaj da su svi protiv vas. Promijenite ugao gledanja i vidjećete da stvari nisu onakve kakve vam se čine. Slobodne Škorpije su do ušiju zaljubljene, dok one zauzete bi trebalo da porade na komunikaciji sa partnerom.

STRIJELAC

Danas ste motivisani da završite sve obaveze. Nemojte da žurite, budite temeljni u radu. Izbjegavajte gužve u saobraćaju i naoružajte se strpljenjem. Krajem dana vas očekuje poziv na jedan događaj ili druženje.

JARAC

Želite sve da završite do kraja dana, ali možda će vam biti potrebna pomoć. Ne libite se da je potražite. Javlja vam se jedna osoba iz prošlosti ili ćete je sresti. Čuvajte vašu privatnost za sebe! Proverite krvni pritisak.

VODOLIJA

Odlučni ste da danas istrajate ili pokrenete neku ideju. Ne odlažite, zvijezde vas savetuju da slušate svoje unutrašnej „ja“. Slobodne Vodolije poželiće da se skrase, dok one zauzete očekuju ljubomorne scene. Budite objektivni.

RIBE

Dnevni horoskop za 12. februar 2024. godine Vam savjetuje da ne sudite ljudima na „prvu loptu“. Istražite sve informacije pre nego što se latite novog projekta ili zadatka na poslu. Moguće je da vam se potkrade greška. Partner vam sprema iznenađenje, dok su slobodne Ribe željne pažnje. Budite direktne!

Izvor:Agencije