Djevicama se savjetuje da imaju više razumjevanja za voljenu osobu, a Vagama da ne nameću svoje mišljenje

08.04.2023. - Magazin
Djevicama se savjetuje da imaju više razumjevanja za voljenu osobu, a Vagama da ne nameću svoje mišljenje.

OVAN

Osjećate da ste profesionalno veoma cijenjeni, a danas stiže i mala potvrda za to. Paralelno s tim, pozitivan pomak u porodičnim odnosima dodatno će vas oraspoložiti. Dobra atmosfera čini pravi trenutak da iznesete sve što vam je na srcu.

BIK

Pažljivo isplanirajte dan i bićete u prilici da izgradite novu poslovnu strategiju koja će vam dugoročno donijeti rezultate na koje ćete biti veoma ponosni. Usredsredite se na posao, a ljubav i porodične odnose ostavite po strani.

BLIZANCI

Ne pokušavajte da sprovedete svoje zamisli u djelo, izabrali ste pogrešan dan. Umjesto toga, pročitajte omiljenu knjigu i posjetite bioskop ili pozorište. Čuvajte se infekcija i na svaki drugi način ovaj dan provedite izolovani od ljudi.

RAK

Prepuni ste energije, toliko da ne znate šta biste s njom. Kad nemate gdje da je utrošite, počinjete da prenosite tenziju na okolinu. Na udaru je voljena osoba, a znate da nemate razloga za to. Svojim ponašanjem možete nepotrebno urušiti stabilnost veze.

LAV

Pronađite balans između poslovnog i porodičnog života. Previše pričate o onome što treba da bude samo vaša intima, a to može biti signal da vas muči nekakva griža savjesti. Razmislite o tome prije nego što okolina počne da vas izbjegava.

DJEVICA

Svoj ljubavni život ste matematički izračunali, pa, po vašem mišljenju, ne postoji šansa da stvari ne budu onakve kako ste ih vi zamislili. Previđate da nije lako predvidjeti razvoj događaja, naročito ako su u odnose uključene i emocije.

VAGA

Sva vaša pažnja je usmjerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija svega stiže danas, a dobra vijest je da je rješenje jednostavno i za vas povoljno. Nakon velikih turbulencija, predstoji veliko olakšanje.

ŠKORPIJA

Obuzima vas ideja da pokrenete neki privatni posao. Zategnuti odnosi s šefovima i loša atmosfera u okruženju mogu da izdvoje ekipu ljudi sa kojom je samostalni biznis moguć. Ne zaboravite da tamo gdje interes vlada, ljubav i saosjećajnost spavaju.

STRIJELAC

Privodite kraju mnoge zaostale poslove kojima ste se mučili izvjesno vrijeme. Konačno se nazire epilog nečega na čemu ste dugo radili. Posle dugog čekanja prija vam osjećaj male pobjede pa imate pravo da sebi priuštite kratkotrajan predah.

JARAC

Dan započinjete stresno i s velikim nezadovoljstvom. Ukoliko ne izbjegnete bespotrebne troškove, možete zapasti u veću novčanu krizu. Od podneva možete računati na pozitivne vijesti i intenziviranje komunikacije sa inostranstvom.

VODOLIJA

Svjesni ste da je pred vama naporan period na gotovo svim poljima. Puni ste energije i volje, a urođeni borbeni duh i optimizam učiniće vas još jačim. Iako ćete uložiti mnogo truda, na kraju ćete biti zadovoljni postignutim rezultatima.

RIBE

Brzi ste, ali i nepažljivi. Zbog pretjerane žurbe primorani ste da u hodu pravite selekciju šta je bitno a šta nije. Ipak, s obzirom na to koliko ste se zaletjeli, šansa da ne napravite opasan previd je minimalna. Budite oprezni, naročito u saobraćaju.

 

izvor:Agencije/FOTO:Pixabay