Pomračenje sunca u Ovnu donosi obrt za njih

07.04.2024. - Magazin

U ponedjeljak, 8. aprila 2024. godine desiće prirodni fenomen potpuno pomračenje Sunca. Biće vidljiv sa teritorije SAD, ali ne i kod nas. Međutim pomračenje Sunca u Ovnu ostaviće određene posljedice na horoskopske znakove, a najviše će biti pogođena njih četiri.

Pomračenja su dugo bila dovođenja u pitanje sa sudbinom, preokretima sreće i prelomnim tačkama u životu. Sama riječ potiče od grčkog ekleipsis što znači “napustiti uobičajeno mjesto”. Iako Ovan obično nosi izraženu mušku energiju, Sunce je pogođeno pomračenje, što donosi ranjivostim i nesigurnost. Moguće su pojačane emocije koje će izaći na površinu. Astrolozi upozoravaju da budemo oprezniji, moguća je i pojačana agresija.

Potpuno pomračenje Sunca u Ovnu najviše će uticati na Ovna, Vagu, Jarca i Raka i doživjeće ga na različite načine.

Ovan

Pošto se ovo pomračenje spušta u prvu kući identiteta i samopouzdanja Ovna, oni će morati da se izbora sa samim sobom. Okretanjem u svoju unutrašnjost pronaćiće mir i spokoj. Biće iskreniji kada su strahovi u pitanju i nesigurnosti. Važno je da naglas kažete kako se osjećate. Tada ćete otkriti svoju pravu snagu.

Rak

Rakovi postavljaju različite ciljeve u karijeri ili bi mogli da pronađu novi posao. Motivisani da zakorače u karijeru koja je približna njihovoj prirodi na primjer, mogli bi da se bave terapijom, zdravljem ili duhovnošću. Određeni Rakovi mogu biti svjedoci dramatičnih promjena sa roditeljem ili autoritetom, dok drugi rješavaju zategnut odnos sa roditeljem.

Vaga

Vage će doživjeti potpuno resetovanje svojih značajnih veza. Mogli bi da se pomire sa bivšim ili uđu u novi odnos. Druge Vage se mogu osećati izdanim od strane nekoga. U suštini, Vage otkrivaju ko su njihovi pravi saveznici.

Jarac

Jarčevi usmjeravaju svoj fokus na kućne i porodične stvari. Slično Rakovima, oni će morati više da se pobrinu za nekog člana porodice ili da se pomire. Drugi Jarčevi poželiće da se presele ili promjene mjesto trenutnog boravka.

Izvor: Mondo