Biku slijede napredak i novac, Djevici neko sprema lijepo iznenađenje, Vodoliji zvijezde naklonjene…

31.03.2023. - Magazin

Ovan
Potreban vam je odmor kako biste se napunili energijom za sve obaveze koje vas očekuju. Neki zdravstveni problemi koje ste imali su sada iza vas. U vezi je sve u najboljem redu, ne zapostavljajte partnera.

Bik
Moguća je prilika za neko putovanje koje ne bi trebalo da propustite. Neka ideja koju imate biće od velikog značaja na poslu – donijeće vam napredak i finansijski uspjeh. Pazite na zdravlje, krajnje je vrijeme da se riješite nekih loših navika.

Blizanci
Uživate u idiličnim porodičnim odnosima, a raspoloženju bi mogao da doprinese i poziv nekog prijatelja sa kojim se niste odavno čuli. Na poslu vas očekuje sjajan dan, sve vam ide od ruke. Ne propuštajte priliku za putovanje.

Rak
Očekuje vas dobra vijest u vezi sa nekom nekretninom, bilo da je u pitanju nasljedstvo ili možda razmišljate o preseljenju. Ne odbijajte pozive za druženje, tu biste mogli da upoznate osobu koja će vam pomoći da napredujete u poslu. Izbjegavajte rasprave u porodici.

Lav
Potrebna vam je pauza od posla, a ako to nije moguće, onda radite samo ono što morate. Od neke starije ženske osobe dobićete savjet zlata vrijedan. Prijaće vam da se osamite i bavite se hobijem, izbjegnite danas neka veća okupljanja.

Djevica
Neko od članova porodice sprema vam prijatno iznenađenje. Možda ćete dobiti ponudu za neko poslovno putovanje koje bi trebalo da prihvatite. Jačajte imunitet, pazite na ishranu i više spavajte.

Vaga
Danas vam porodica pokazuje podršku u svemu i to vam mnogo znači. Na poslu vam kolege pomažu u svemu, zajedno uspijevate da ostvarite uspjeh. Očekuje vas priliv novca koji odavno očekujete.

Škorpija
Očekuju vas iznenadni, povećani troškovi, pa nemojte baš da rasipate novac na nepotrebne stvari. Neki porodični problem koji ste imali danas će uspješno biti riješen. Slobodni, susret sa nekom osobom iz prošlosti mogao bi ponovo da probudi „leptiriće“.

Strijelac
Prilika za poslovno putovanje donijeće vam veliku zaradu, ne propuštajte je. Na poslu nižete uspjeh za uspjehom, ovaj period je idealan za vas, iskoristite to maksimalno. Partner ne razumije vašu glad za uspjehom.

Jarac
Partner vam priprema iznenađenje koje će vas oboriti s nogu! Finansijska situacija je stabilna, pa je idealan trenutak da malo prištedite. Zanemarili ste zdravlje, obavite neke preventivne preglede.

Vodolija
Zvijezde su vam danas naklonjene u svakoj sferi, ne oklijevajte da pomognete i drugima ako možete. Imate brojne pozive za druženje, prihvatite ih, prijaće vam društvo. Budite fizički aktivniji.

Ribe
Bilo bi idealno da posjetite neko novo mjesto ili doživite neko novo iskustvo, kako biste izašli iz monotonije u koju ste upali. Trud koji ulažete u posao neće ostati neprimjećen. Budite tolerantniji prema ljudima koji imaju različito mišljenje od vašeg.

 

 

izvor:Agencije/FOTO:Pixabay