Biku opstrukcije, Lav stagnira, Ribe isključive…

10.11.2022. - Magazin

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za ovaj četvrtak:

Ovan

U emotivnom smislu nemojte činiti stvari koje kod partnera izazivaju ljutnju ili negodovanje. Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada vam preostaje žaljenje zbog onoga što ste rekli ili učinili. Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Bik

Neko vas dovodi pred novo emotivno iskušenje. Smišljate odgovor ili način na koji treba da postupite prema bliskoj osobi. Sve se svodi na princip uzimanja ili davanja, ono što dobijate ima visoku cijenu i zahtijeva veliko zalaganje. Izbjegavajte impulsivno ponašanje, opustite se.

Blizanci

Nema potrebe da preuveličavate svoje želje i interesovanja u susretu sa voljenom osobom. Partner ne reaguje na vašu priču. Lakomislenost ili pomisao da se nalazite ispred drugih predstavlja klasičan primjer pretjeranog samoljublja. Izbjegavajte konfliktne i stresne situacije.

Rak

Dovoljan je pozitivan podsticaj ili unutrašnji impuls da osjetite veliki emotivni zanos koji vas približava dragoj osobi. Ukoliko budete dovoljno efikasni, predstoji vam novi dobitak i moralna satisfakcija. Nemojte propustiti dobru priliku. Nalazite se u sjajnoj formi.

Lav

Nema potrebe da se ponašate skromno u društvu voljene osobe. Pratite svoja osjećanja i ritam srca. Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama koje uljepšavaju vaše raspoloženje i obogaćuju životno iskustvo. Nalazite se u sjajnoj formi.

Djevica

Veće značenje imaju detalji koje mudro prećutkujete, nego stvari koje saopštavate ljubavnom partneru. Nečija priča po vašem mišljenju djeluje neubjedljivo i preuveličano, tako da se oslanjate na ličnu procjenu i sposobnosti. Potrebno je da poboljšate kondiciju.

Vaga

Pretjerana doza hrabrosti ili samovolje može da iskomplikuje zajednički život i odnos sa bliskom osobom. Ukoliko nemate interesovanja da se posvetite nekim zamornim temama, budite iskreni i nemojte davati zvanična obećanja. Podstičite kod sebe koncentraciju i pozitivno raspoloženje.

Škorpija

Djelujete uznemireno. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da provocirate novu ljubomornu scenu. Nemojte se zavaravati da je istina sve što čujete ili da nečija obećanja predstavljaju dovoljnu garanciju za poslovno-finansijski dobitak. Potrebno je da se rasteretite suvišnih briga.

Strijelac

Nalazite se pod emotivnim pritiskom, morate da ispoštujete nečiju volju ili zahtjeve. Iritira vas partnerovo ponašanje. Produžena rasprava ilustruje vašu nesigurnost ili nemoć da prevaziđete trenutnu situaciju. Važno je da izvučete dobru pouku. Izbjegavajte konfliktne situacije.

Jarac

Važno je da smirite svoje uzavrele strasti i da zatražite savjet od bliskih prijatelja. Nemojte iritirati svog partnera. Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo, ljuti vas nečije ponašanje i nepravda koju doživljavate u društvu saradnika. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Vodolija

U emotivnom smislu smeta vam saznanje da voljenoj osobi nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost. Nemojte dozvoliti da vas neko obavezuje na saradnju koja ne ispunjava vaše kriterijume i očekivanja. Prijaće vam promjena i relaksacija.

Ribe

Partner očekuje da zablistate u punom sjaju. Možda to predstavlja određeni napor, ali uvijek vrijedi pokušati. Diplomatska nota ponekad postaje neizbježna, a poslovni kompromis predstavlja jedino ispravno rješenje. Potrebna vam je psihološka ravnoteža.