Bikovi u ljubavnoj dilemi, Blizanci da pripaze na ishranu, Škorpije tajnovite…

10.01.2023. - Magazin

Pročitajte šta vam zvijezde poručuju danas

 

OVAN

Danas uradite nešto dobro za dragu osobu. Ne dozvolite da vas neko izbaci iz takta, već idite kroz čitav dan visoko uzdignute glave.

BIK

Imate ljubavnu dilemu, ali ne brzajte u odlukama. Poslušajte srce i posavjetujte se sa prijateljicom koja vas dugo poznaje.

BLIZANCI

Pripazite na ishranu i odmaranje. Čeka vas uzbudljivih nekoliko dana, i trebalo bi da budete spremni za njih.

RAK

Danas ste samo raspoloženi za nježnost i romantiku. Obaveze su vam na posljednjem mjestu, samo pazite da to drugi ne primjete!

LAV

Dan će vam početi nervozom, ali sve će se brzo dovesti u red. Vaša energija prija nekoj osobi koja se možda stidi da vam kaže kako se zaista osjeća.

DJEVICA

Čeznete za više bliskosti sa dragom osobom, trebalo bi to i da kažete. Nemojte držati osjećanja unutra, podijelite ih i vaš odnos će postati produbljeniji i lepši!

VAGA

Dobro pazite na novac danas, kao da vam klizi kroz prste. U ljubavi ste neodlučni, ali sada nije trenutak za nagle odluke.

ŠKORPIJA

Imate tajnu koju niste podelili ni sa kim iz okoline. Neko vrijeme vam je prijalo da budete u tišini, sada već osjećate pritisak da progovorite. Ali, pazite ko će vas slušati!

STRIJELAC

Usporeni ste danas, nije vam do završavanja nekih dosadnih stvari na poslu. Pokušajte da pronađete radost u pomaganju drugima koji su manje sposobni od vas. Uveče poklonite sebi nekoliko sati opuštanja i uživanja.

JARAC

Dobar savjet ženske osobe iz vaše okoline danas će vam biti zlata vrijedan. Bićete iznenađeni, jer je rješenje vašeg problema jednostavno, ali vam do sada nije palo na pamet.

VODOLIJA

Predstoji vam važan razgovor sa nekom moćnom osobom. Najbolje je da se pripremite “u sebi”, tako ćete zablistati i ostvariti ono što ste naumili!

RIBE

Vaša energija danas jednostavno pleni, svi vam “jedu iz ruke”! Iskoristite to da podijelite s drugima ideju koju imate već neko vrijeme, sada je pravi trenutak za njeno ostvarenje!

 

izvor:Agencije/FOTO:Ilustracija