Bik je kao magnet za pare, Djevicu danas očekuje uspjeh…

14.06.2023. - Magazin

Dnevni horoskop za 14. jun

 

Ovan
Ne propustite šansu koja vam se pruža samo zato što sumnjate u uspjeh. To je prvi korak koji vas „blokira“ ka ostvarenju ciljeva, a pronalazak hobija će vam pomoći da ga otklonite. Jedna osoba vam se udvara, ali vi niste sigurni da li želite nešto više od prijateljstva. Što da ne!

Bik
Danas se pare lijepe za vas! Stižu vam neočekivani prihodi, a to znači samo jedno – dobar šoping! Zračite energijom i rado ste viđeni gost gdje god da se pojavite. Ovo posebno ostavlja utisak na osobe suprotnog pola, pa, očekujte poziv!

Blizanci

Bilo bi pametnije da danas ne donosite važne odluke, posebno one koje se tiču potpisivanja poslovnih ugovora ili ugovora koji su vezani za imovinu. Poslušajte savjet od člana porodice, razumjeće vas više nego što mislite. Uživate u ljubavi, čeka vas jedno iznenađenje!

Rak
U nedoumici ste oko nadolazećih promjena, ali partner će vam pomoći da se lakše priviknete na novonastalu situaciju. Razara vas što čuvate jednu tajnu, pa pazite da ne dođe do pucanja prijateljstva. Dogovorite izlazak sa prijateljima, novo poznanstvo će vam pomutiti razum.

Lav
Smanjite svoje troškove, posebno danas. Skloni ste kupovini nepotrebnih stvari, a zbog toga napravite problem većih razmjera nego što je bio. Mlađi član porodice vam pomaže u svemu, budite fer i uzvratite. Danas je na tapetu i rasprava sa partnerom, nećete moći da je izbjegnete.

Djevica
Dokle god ste tako marljivi, vrijedni i pedantni, za vas nema zime! Bićete nagrađeni na poslovnom planu, što će vam pružiti dodatnu motivaciju za dalje. Nova pozicija kolegama može da bude trn u oku, ne vjerujte svim saradnicima. Otputuje na neko kraće putovanje, prijaće vam.

Vaga
Pogrešne odluke danas dolaze na naplatu, ne krivite sebe jer nećete ništa postići. Sjetite se da ste tada mislili da je tako najbolje, a prijatelji će vas maksimalno oraspoložiti. Organizujte večeru ili izlazak i već sutra osjetićete promjenu. Privlači vam pažnju „zabranjena“ osoba.

Škorpija
Previše ste fokusirani na karijeru i bespotrebno se brinete oko onoga što ste učinili. Vaši rezultati sve govore, vrijeme je da napravite mali predah. Konačno će se desiti ono na čemu ste dugo radili, a porodica vam priprema slavlje! Uživate u solo statusu.

Strijelac
Vaš ton može da smeta kolegama, pa ste često pogrešno shvaćeni. Danas povedite računa u zadacima koje obavljate, moguće su greške koje se teško ispravljaju. Razmirice sa partnerom su kratkotrajne, ključ je u iskrenosti i komunikaciji.

Jarac
Posao vam ide od ruke, ali to ne znači da treba da se opustite. Prihvatite ponudu koja dolazi iz inostranstava, donijeće vam mnogo kontakata koji će vam značiti u budućnosti. Kako zračite, tako privlačite, a to znači da što pre otklonite stres kako biste pronašli srodnu dušu.

Vodolija
Loš period je iza vas i sada konačno dolazi vaših pet minuta. Ne zaboravite ko je bio tu kad je bilo najteže, sada je nekome potrebna vaša pomoć. Ne možete da odolite harizmi osobi suprotnog pola, čini se da je nova veza na pomolu.

Ribe
Ni sami niste sigurni šta želite, dobro razmislite. Ne brzajte svoje odluke i ne dozvolite da porodica ima uticaj na vas. Privlači vam pažnju neko sa posla, ne budite tako sigurni da ćete moći da igrate protiv svog srca.

 

izvor:Agencije/foto:Pixabay