Veliki mjesečni horoskop za JUL 2024; Ko će reći “kraj” vezi ili braku, a koga čeka najbolje ljeto ikada

20.06.2024. - Magazin

Pročitajte mjesečni horoskop za jul 2024. godine i saznajte šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Posao

Mjesečni horoskop za jul 2024. godine kaže da će vaš osjećaj finansijske sigurnosti biti poljuljan. Ovo je vrijedna lekcija koja će promijeniti način na koji upravljate budžetom. Horoskop vas savjetuje da u ovom mjesecu izbjegavate velike kupovine, napravite dobar plan i tek onda rasporedite novac. Strpite se do narednog mjeseca kada će situacija biti bolja.

Ljubav

Dobićete vjetar u leđa! Flert može da se pretvori u obećavajući emotivni odnos! U stabilnim vezama postoji velika šansa da nastanu problemi, ali na sreću, to će biti samo privremeno. Ipak, izvucite zaključke iz njih. Shvatićete da veza ne treba da se odvija samo po vašim pravilima.

Zdravlje

Unosite tečnost i ne izlažite se previše suncu.

BIK

Posao

Teška atmosfera na poslu je rezultat nedostatka komunikacije i nerealnih očekivanja od poslodavca. Počnite da postavljate granice i govorite o njima naglas. Hrabrost može da vam donese sjajne rezultate koji će se odraziti i na vašu finansijsku situaciju. Povoljan mjesec za sve koji se bave privatnim biznisom, očekujte novac!

Ljubav

Stiže prilika za ljubav! Zvijezde preporučuju oprez, posebno u ophođenju prema osobi koja je rođena u znaku Vage. Postoji mogućnost da ovu vezu neće shvatati ozbiljno. Stavite sve karte na sto i strpljivo sačekajte da se situacija razvije. Zapamtite da je iskrenost vaše najveće oružje. Ponekad vredi sačekati malo duže za nešto što ima šanse da se pretvori u nešto više od flerta.

Zdravlje

Obezbijedite sebi odmor koji će vas osloboditi stresa.

BLIZANCI

Posao

Mjesečni horoskop za jul 2024. godine vam govori da za sada zaboravite na slobodne vikende. Ne dozvolite da vas to zabrine jer će sve doći u ravnotežu krajem mjeseca. Ako sada izdržite sve testove, dobićete nagradu koja će vam dati dodatnu motivaciju. Ukoliko ste planirali da promijenite posao, radije sačekajte naredni mjesec kada će zvijezde biti na vašoj strani.

Ljubav

Imaćete utisak da ste na snimanju romantične komedije! Veza sa osobom rođenom u znaku Riba može da vam vrati vjeru u ljubav. Uživajte u trenutku i nemojte zamišljati budućnost. Zvijezde će nježno brinuti o Blizancima koji su u dugogodišnjim vezama. Mir, sloga i radost pratiće vas tokom cijelog mjeseca. Uživajte!

Zdravlje

Potrudite se da promijenite navike poput nedostatka fizičke aktivnosti, ishrane i manjka sna.

RAK

Posao

Jul 2024. je mjesec kada će zvijezde favorizati hrabre Rakove. Vjerujte svojoj intuiciji i radite kako smatrate da je najbolje. Ovo je odličan trenutak da uočite prethodne greške i prave poteze. Horoskop vas savjetuje da ne padate pod uticaj okoline, a oko 15. jula možete da očekujete priliku za dodatnu zaradu. Isplatiće vam se!

Ljubav

Mnogi će naučiti bolnu lekciju. Prije nego što uđete u novu vezu, obavezno razgovarajte o međusobnim očekivanjima. Ako želite da se zabavite, a druga strana razmišlja o ozbiljnoj vezi, nikako nećete naći dogovor, već ćete dobiti neprijatno razočaranje. Ako ste u dugogodišnjem odnosu, vrijeme je da pređete na viši korak.

Zdravlje

Dobro se osjećate, ali provjera krvne slike nikada nije na odmet.

LAV

Posao

Mjesečni horoskop za jul 2024. godine vam garantuje uspješan period! Ovo je savršeno vrijeme za razvoj privatnog biznisa. Ukoliko ste razmišljali da uvedete novitete ili određene ideje sprovedete u djelo, sada je trenutak da rizikujete. Isplatiće vam se višestruko, naročito ako ste poslušali savjete starijeg člana porodice. Uspjećete da ostvarite važan cilj!

Ljubav

Lavovi u stalnim vezama treba da siđu sa trona i da svom partneru pruže više. Takav korak, iako nije lak za vas, pokazaće se korisnim za napet emotivni odnos. Mnogo toga će se promijeniti u životima samaca. Ljetnja romansa će izliječiti tužnu, ranije nesvjesnu usamljenost. Imaćete nalet sreće, naročito krajem mjeseca!

Zdravlje

Više spavajte.

DJEVICA

Posao

Jul 2024. godine najavljuje haotičan period na poslu. Radićete pod pritiskom, a to može negativno da utiče na vaše blagostanje. Prihvatite tuđu pomoć jer ćete zajedničkim snagama moći lakše da obavite sve obaveze. Ako potpisujete važne ugovore, dobro provjerite sve detalje, posebnom sredinom mjeseca.

Ljubav

Ovo je mjesec kada ćete u novoj vezi naučiti da nema mjesta za kontrolu. Perfekcionizam je dobar sve dok ne narušava granice drugih ljudi. Na sreću, postoji velika šansa da ćete, zahvaljujući podršci zvijezda, uspješno proći ovaj test i otkriti ranije neistražene oblasti sopstvene spontanosti. Ako ste u stabilnoj vezi ili braku, imaćete prijatno ljeto ispunjeno ljubavlju!

Zdravlje

Odmarajte što više možete.

VAGA

Posao

Mjesečni horoskop za jul 2024. godine vas savjetuje da preuzmete kontrolu nad svojom karijerom. Ne donosite odluke impulsivno, ali razmislite šta možete da promijenite da biste bili zadovoljni svakodnevicom. Imaćete utisak da se mnogo promjena dešava odjednom, ali dajte sebi vremena da se prilagodite. Krajem mjeseca možete da dobijte primamljivu ponudu.

Ljubav

Mnogo toga će se promijeniti u vašem životu. Pripremite se jer će jul 2024. biti pun društvenih okupljanja! Takođe je dobro vrijeme da pronađete svoju srodnu dušu. Među vašim udaljenim prijateljima postoji neko ko je veoma zainteresovan za vas. Vaga u stabilnoj vezi može da računa i na prilično emotivan mjesec. Čekaju vas brojna iznenađenja!

Zdravlje

Mogući su problemi sa crijevima, povedite računa o ishrani.

ŠKORPIJA

Posao

Fokusirajte se na posao i ne gubite vrijeme na igrice i manipulacije koje slabe vašu koncentraciju. Iza vas je prilično naporan period i sada je vrijeme da dovršite započeto i ostvarite cilje. Ne libite se da jasno pokažete svoj stav i iznesete ideje. One mogu da vam donesu veliki napredak, a vaš uspjeh će se daleko čuti.

Ljubav

Umjesto da pasivno čekate šta će se desiti, uzećete stvari u svoje ruke! Početak vaše veze može da se ispostavi kao neuspješan, ali ćete na kraju mjeseca osjetiti da ste pronašli srodnu dušu sa kojom možete sve. Očekuje vas lijep ljetnji period, savjet je da ne ostajete kod kuće i da prihvatite sve pozive za druženje i zabavu!

Zdravlje

Dobro se osjećate.

STRIJELAC

Posao

Nagli obrti u finansijama! Ovo je mjesec kada će vaša zarada varirati. Idealno je vrijeme da postigne kontrolu kada su rashodi u pitanju. Horoskop vas savjetuje da povedete računa jer su sredinom mjeseca mogući iznenadni troškovi. Ukoliko vam neko traži pozajmicu, izađite u susret ako možete. Vratiće vam se višestruko!

Ljubav

Pažljivo čitajte znakove i vjerujte svojoj intuiciji. U prvoj polovini jula očekujte neočekivano! Neko ko je rođen u znaku Vodolije bi želio da ide sa vama na sastanak. Zvijezde kažu da bi trebalo da prihvatite poziv. Ukoliko ste zauzeti, obratite pažnju na osobu koju ste nedavno upoznali. Može da se umiješa u vaš odnos sa partnerom.

Zdravlje

Mogući problemi sa crijevima.

JARAC

Posao

Jul 2024. godine predviđa greške koje mogu da vas koštaju na karijernom polju. Ipak, zapamtite da ne griješe samo oni koji ništa ne rade. Kritike će vam pomoći da poboljšate svoje vještine, a ovaj mjesec je idealan za usavršavanje ili upis na dodatni kurs. Kraj mjeseca donosi veliki preokret, važno je da se strpite kada su velike kupovine u pitanju.

Ljubav

Cijenićete mir i stabilnost, ali s vremena na vrijeme biće vam potrebno da osjetite adrenalin. Srešćete nekoga posebnog, a ta osoba je najvjerovatnije rođena u znaku Bika. Uzbudljivo upoznavanje može da bude prijetnja vašoj vezi. Ovo će biti vrijeme za donošenje važnih odluka. Razmislite o sebi, ali se sjetite i svojih životnih prioriteta.

Zdravlje

Zdravlje je dobro.

VODOLIJA

Posao

Odličan mjesec za finansije! Jul 2024. godine je period kada ćete imati najviše novca, čak i pored velikih troškova. Uvjerićete se da se prethodni trud isplatio i koliko je važno da slušate svoju intuiciju. Povoljan period za renoviranje doma ili uređenje enterijera. Pozitivnu energiju prenijećete i na poslovne saradnike, a samim tim napravićete najbolje rezultate ikada.

Ljubav

Sada ćete željeti da svoje vrijeme podijelite sa nekim bliskim ljudima. Veza sa osobom u znaku Strijelca ima dobre šanse za uspjeh, pogotovo zato što oboje cijenite slobodu. U stabilnim vezama doživjećete miran, ali divan svakodnevni život. Ne zaboravite da ga s vremena na vrijeme začinite strašću.

Zdravlje

Jačajte imunitet.

RIBE

Posao

Mjesečni horoskop za jul 2024. godine kaže da će vas ovaj mjesec podstaći da potražite dodatne izvore prihoda. Iskoristite svoje prednosti i poboljšajte svoj kućni budžet. Ovo je odlična prilika da zarađujete od hobija, samo vjerujte svojim idejama. Već krajem mjeseca osjetićete koliko ste unaprijedili zaradu.

Ljubav

Odlučićete se za pravu revoluciju u ličnom životu! Sredinom jula 2024. čeka vas težak razgovor sa partnerom koji će mnogo toga promijeniti. Razgovarajte o svojim strahovima, potrebama i očekivanjima. Mnogo toga dobrog može da proizađe iz ovog razgovora. Ako ste slobodni, početkom mjeseca vas čeka zanimljivo poznanstvo preko prijatelja.

Zdravlje

Čuvajte se povreda.

Izvor: Mondo