Najbolji ljubavni parovi u horoskopu

28.03.2024. - Magazin

Puteve ljubavi još niko nije dokučio i nema pravila o tome koje se duše i zbog čega prepoznaju, ali astrolozi tvrde da postoje tri posebna para među znakovima Zodijaka, koja imaju najviše šanse da su suđeni jedno drugome. Oni su srodne duše koje mogu da razviju čvrstu, nevjerovatnu ljubavnu priču i emocije koje će iz dana u dan samo rasti i jačati.

Pa, hajde da vidimo šta to kaže horoskop, koje su to tri kombinacije znakova Zodijaka koje više od ostlaih mogu da dovedu do vječne ljubavi.

Ovan i Škorpija

Dvije vatrene osobe, Ovan i Škorpija, ne mogu da ne uživaju jedno u drugom! Vaša jedinstvebna dinamika budi duboku radost jedno u drugom, do te mjere da ovo prevazilazi obično romansu – spaja vas nešto dublje, istinska zanesenost i bliskost na nivou duše. Možda ste se sretali i u prošlim životima, a u ovom ste prepoznali jedno drugo i zato emocionalna veza ima posebnu dubinu. Vi ste srodne duše koja prate jedna drugu kroz ovaj, ali i sve naredne živote.

Vaga i Lav

Vaga je savršen par za Lava. Lav uživa u ljepoti i šarmu Vage i to na taj način da se Vaga osjeća zaista cijenjenom, poštovanom i zbrinutom, onako kako i zaslužuje i kako se njena duša hrani. Vaga, s druge strane, Lavu pruža mogućnost da osjeti radost, intimnost, povjerenje i pravu ranjivost. Vaga će uvijek podsjećati Lava da ne morate da radite na tome da budete voljeni i da ste dovoljni takvi kakvi jeste.

Strijelac i Blizanci

Strijelac i Blizanci su dvije strane istog, lijepog novčića, i kao srodne duše, uvijek planirate da udruženim snagama dosegnete najveće moguće visine, kako u individualnom, tako i u zajedničkom životu. Radostan, srećan i optimističan Strijelac ohrabruje Blizance da vjeruju u svoje snove, a potom i da usmjere i ostvare sve svoje ciljeve. Imaju zajedničku želju za zadovoljstvom, užitkom, lično slobodom i avanturom, a to podstiče ove dve duše da se spoje i da idu zajedno kroz život.

Izvor: Glas Srpske