Dnevni horoskop za 29.02.2024.

29.02.2024. - Magazin

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas… 

Responsive image

OVAN

Dnevni horoskop za 29. februar 2024. godine vam donosi želju za napredovanjem. Spremni ste da zavrnete rukave i pokažete da možete i više nego što ljudi oko vas misle. Imate velike šanse da uspijete. Ljubavna situacija kod zauzetih danas je bez većih promjena, slobodne očekuje zanimljiva komunikacija. Dobro se osjećate.

BIK

Vaš dnevni horoskop vas savjetuje da odredite prioritete. Iznenadni događaji na poslovnom i privatnom polju mogu da probude tenziju i napetost, a imaćete osjećaj da ne znate na šta prije da se fokusirate. Ne brzajte. Prihvatite pomoć partnera ili osobe koja vam se dopada, kraj dana donosi bolje raspoloženje. Ublažite stres.

BLIZANCI

Iznenađenje je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa! Danas možete da očekujete sjajne vijesti. Vaša finansijska situacija se konačno stabilizuje i moći ćete da odahnete. Razgovor sa partnerom je urodio plodom i danas ćete primijetiti koliki trud ulaže da bi vaš odnos ojačao. Ako ste slobodni, klonite se zauzetih osoba. Čuvajte se prehlade.

RAK

Danas ćete naučiti važnu lekciju, a to je da uvijek slušate svoju intuiciju. Uticaj okoline je doprinio tome da danas napravite pogrešnu odluku, ali nije kraj. Sada ćete znati kako ne treba i to će ići u vašu korist. Ljubav vam trenutno nije fokus, novčana ulaganja su prioritet. Budite skoncentrisani. Moguća nesanica.

LAV

Dnevni horoskop za 29. februar 2024. godine vam poručuje da se klonite tajnih radnji, bilo da je riječ o poslu ili ljubavnoj situaciji. Ako niste iskreni prema nekome, to može da ispliva na površinu i izazove nepotrebne konflikte. Poslušajte savjet starijeg člana porodice. Pojačajte unos vitamina.

DJEVICA

Fokusirani ste na posao, nove projekte i ulaganja koja mogu višestruko da vam se isplate. Odličan dan za sve koji se bave nekretninama, iskoristite brojne pogodnosti koje vam se nude. Skloni ste provokacijama u ljubavi, ali vodite računa o tome da li odajete pogrešan utisak. Neko može da pomisli da postupate nezrelo. Dobro se osjećate.

VAGA

Dnevni horoskop za 29. februar 2024. godine vas šalje u iznenadnu avanturu! Odličan dan za kraće putovanje sa partnerom, prijateljima ili porodicom. Prijaće vam bijeg od svakodnevne gužve i iskoristite ovaj dan za punjenje baterija. U ljubavi sve ide kako ste zamislili, veče je rezervisano za romantiku! Čuvajte se prejedanja.

ŠKORPIJA

Imate utisak da niste dovoljno nagrađeni za sav trud koji ulažete. Zvijezde kažu da je odličan dan za pregovore i da su velike šanse da dobijete ono čemu se mjesecima nadate. Ljubav vam je trenutno na posljednjem mjestu, a takav utisak i ostavljate na druge. Obratite pažnju, možda propustite šansu koja bi vam uljepšala život. Više spavajte.

STRIJELAC

Popularnost, pozivi i poruke! Danas ste u centru pažnje zbog velikog uspjeha i uživate u komplimentima koje dobijate. Očekujte poznanstvo sa zanimljivim ljudima iz sfere kojom se bavite. Blage trzavice u ljubavi mogu da se dese početkom dana, ali biće lako premostive. Odličan dan za relaksaciju.

JARAC

Čuvajte se konflikta sa bliskom osobom. Vaše ishitrene reakcije mogu da dovedu do prekida kontakta, a to povećava šanse da nastavite sa inatom koji ne donosi ništa. Prošlost može da pokuca na vrata, a stare emocije da se ponovo zahuktaju. Čeka vas raskrsnica i velika odluka u ljubavi. Uvedite zdravu ishranu.

VODOLIJA

Vrijedni ste više nego ikada, ali umor vas stiže. Ne prihvatajte zadatke koji prelaze vaše granice kako biste mogli da napravite balans između poslovnog i privatnog života. Sredinom dana možete da očekujete novac za stare zasluge. Zajedničke aktivnosti sa partnerom će ojačati vaš odnos, slobodne Vodolije čeka zanimljivo poznanstvo. Provjerite krvnu sliku.

RIBE

Dnevni horoskop za 29. februar 2024. godine kaže da je odličan da izrazite svu svoju kreativnost. U glavi vam se motaju ideje o pokretanju privatnog biznisa, ne ustručavajte se da ih podijelite sa bliskim ljudima. Partner vam je velika podrška, probajte da mu se odužite lijepim gestom. Dobro se osjećate.

Izvor: Mondo