Dnevni horoskop za 28.04.2024.

28.04.2024. - Magazin

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

OVAN

Dnevni horoskop za 28. april 2024. godine vam donosi malo veći pritisak na poslu. Osloniste se na iskustvo i znanje. Mogući je i nesporazum sa bliskim ljudima, ali koji ćete uspješno riješiti. U ljubavi se fokusirajte na sitnice koje znače partneru ili simpatiji.

BIK

Starija osoba iz porodičnog okruženja mogla bi da vam se zamjeri. Ne nervirajte se previše jer ćete brzo sve riješiti. Izbjegavajte naporan rad i fizičke poslove, nošenje teških predmeta i aktivnosti koje vas iscrpljuju ili u kojima se možete povrijediti. Ukoliko nešto ne možete sami da uradite, potražite pomoć.

BLIZANCI

Zvijezde vam savjetuju da odložite planirane poslove, osim ako baš nisu hitni. Fokusirajte se na sebe i uživajte u društvu suprotnog pola. Pred vama je dan pun susreta. Neko će vam staviti do znanja da ste mu nedostajali. Verbalne sposobnosti vaš su adut i na ljubavnom planu. Iskoristite ih!

RAK

Shvatićete da ste uzaludno gubili energiju na pojedine osobe. Očekuje vas i poziv starog prijatelja. Slobodne Rakove očekuje iznenađenje od simpatije, oni u vezi pristaju na kompromis. Provjerite krvni pritisak!

LAV

Lavovi danas stižu sve! Kraj nedjelje je idealan za nove projekte i zadatke. Vrijeme je da se pokažete, što će nadređeni da primijeti. Krajem dana očekujte zanimljiv poziv na druženje. Zvijezde vam savjetuju da obratite više pažnje u saobraćaju. Moguće su glavobolje!

DJEVICE

Osoba prema kojoj još uvijek gajite osjećanja, mogla bi ponovno da se vrati u vaš život. Zvijezde vam savjetuju da se prepustite i uživate u trenutku. Shvatićete da su neki vaši zaključci bili ishitreni i pogrešni. Obratite pažnju na troškove i pametno iskoristite preostali novac do plate.

VAGA

Dnevni horoskop za 28. april 2024. godine vam savjetuju da obuzdate vaš temparament kako ne biste upali u rasprave i problem. Moguća je svađa s osobom koju biste u ljutnji mogli da povrijedite. Izbrojite do deset prije nego što se “zaletite” i kažete šta ne treba.

ŠKORPIJA

Danas ste pomalo zbunjeni. U želji da toliko toga završite moguće je da ćete se osjetiti frustrirano. Udahnite duboko i napravite pauzu. Moguće su snažne simpatije na prvi pogled. Zauzete Škorpije rješavaju nedoumice. Potrudite se da razgovor ide u pravom smjeru.

STRIJELAC

Strijelčevi će morati da budu više organizovaniji danas. Obratite pažnju na pojam o vremenu. Muče vas razmišljanja koja se odnose na prošlost. Moguće su svađe u porodici. Pokažite više razumijevanja za svoje ukućane, vidjećete kako sve mijenja tok odnosa. Unosite više vitamina!

JARAC

Ako ste u svađi s rođakom ili drugom bliskom osobom, pružiće vam se prilika da kažete šta mislite, a da pritom ne uvrijedite drugu stranu. Poslodavac bi mogao da vam zada više posla nego obično. Potražite pomoć kolega i odlučite se za timski rad. U ljubavi sve ide svojim tokom.

VODOLIJA

Imate osjećaj kao da je partner suzdržan. Trebaće vam strpljenja dok ne postignete da i on pokaže isti zanos. Iako će vas obaveze udaljiti jedno od drugog, pobrinite se da neki drugi dan nadoknadite propušteno. Slobodne Vodolije su spremne da učine prvi korak, treba vam malo podstreka.

RIBE

Dnevni horoskop za 28. april 2024. godine vam početkom dana donosi pojačanu energiju. Ravnomjerno je rasporedite kako vas ne bi ubrzo stigao umor. Slobodne Ribe ulaze u flert na radnom mjestu. Ne zalijećite se previše. One u vezi ili braku uživaju krajem dana.

Izvor: Mondo