Dnevni horoskop za 22.04.2024.

22.04.2024. - Magazin

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

OVAN

Dnevni horoskop za 22. april 2024. godine vam donosi dan pun energije koju će i drugi osjetiti iz vašeg okruženja. Bićete orni za nove zadatke, pristupite im temeljno. Partner vam zamjera što ga zapostavljate zbog posla, potrudite se više. Slobodni Ovnovi imaju šanse kod simpatije.

BIK

Danas ste na ivici rasprave sa kolegama. Pokušajte argumenovano da objasnite gdje se potkrala greška. Moguća su iznenadna plaćana i troškovi. U ljubavi budite spremni na kompromis. Slobodni Bikovi ne treba da pristaju na manje od onoga što zaslužuju. Moguće su glavobolje!

BLIZANCI

Dnevni horoskop za 22. april 2024. godine vam donosi nove izazove. Danima ste unazad na klackalici, vrijeme je da se odlučite. Upoznaćete ljude koji će vam pomoći u ostvarivanju poslovnih interesa. Slobodni Blizanci ostvaraju svoje želje.

RAK

Danas vas očekuje dosta zadataka koji će da padnu na vas. Zvijezde vam savjetuju da ne rješavate probleme na silu. Telefon če vam usijati u drugoj polovini dana. Slobodni Rakovi rasipaju svoju pažnju, fokusirajte se na jednu osobu. Zauzeti nek se više posvete partneru.

LAV

Danas dobijate poziv koji se ne odbija. Imaćete posla sa administracijom ili nadležnim organima. Postavite se profesionalno. Mogući su iznenadni troškovi. U ljubavi ste nezadovoljni, sad je vrijeme da napravite prvi korak. Javite se simpatiji ili iznenadite partnera.

DJEVICA

Djevice se danas postavljaju u ulozi psihologa. Ljudi iz okruženja će vam se jadati i tražiti od vas savjete. Provjerite da li ste platili sve račune, podmirili dugovanja, a one koji vam duguju novac podsjetite na dogovor.

VAGA

Dnevni horoskop za 22. april 2024. godine danas obaraju sa nogu. Nekome ćete privući pažnju. Ako ste zaljubljeni, ne oklijevajte da razgovarate otvoreno o osjećajima. Prijatelj će vas zamoliti za finansijsku pomoć – pomognite mu ako ste u mogućnosti.

ŠKORPIJA

Škorpije su danas neodlučne pa će vaši stavovi i mišljenja koji su do nedavno bili čvrsti, danas omekšati. Pružite ruku pomirenja i razmislite što tačno želite i očekujete od ljubavne veze. Obratite pažnju na signale koje vam organizam šalje. Ne shvatajte ih olako.

STRIJELAC

Perfekcionizma vam danas ne manjka! Trudićete da sve bude po planu, ali budite spremni i ako nešto iskrene. Moraćete da djelujete u datom trenutku. U drugoj polovini dana očekujte zanimljiv poziv na druženje. Sredite se i uživajte u lijepoj atmosferi.

JARAC

Dnevni horoskop za 22. april 2024. godine vam savjetuje da pazite s kim sklapate poznansva. Ako vam se neko sviđa, poslušajte svoj instinkt. Očekuje vas poziv iz inostranstva i starog prijatelja. Krajem dana ste željni pažnje. Potražite je na pravom mjestu!

VODOLIJA

Čuvajte novac, dokumente i isprave! Rješenje ljubavnog problema vam je nadomak ruke. Slušajte pažljivo dobro što drugi govore, ništa nije bez razloga. Zauzete Vodolije rješavaju nedoumice. Očekuje vas opušteno veče.

RIBE

Dnevni horoskop za 22. april 2024. godine Ribama savjetuje da prikoče. Iz prevelike želje da sve uradite, napravićete greške. Budite oprezni sa nepozantim ljudima. Slobodnim Ribama se smiješi zanimljiva osoba. Moguća su dopisivanja i simaptije krajem dana.

Izvor: Mondo