Dnevni horoskop za 21.02.2024.

21.02.2024. - Magazin

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Responsive image

OVAN

Dnevni horoskop za 21. februar 2024. godine kaže da se danas klonite osoba iz prošlosti. Ne nasjedajte na manipulaciju, neko želi da izvuče korist od vas. Prepustite se emocijama kada je ljubavna situacija u pitanju, ne poredite osobu koja vam prija sa prethodnim iskustvima. Moguća glavobolja.

BIK

Vaš dnevni horoskop vam donosi poslovne promjene koje idu u vašu korist. Iskoristite priliku da dokažete sve svoje vještine, mogu da vam poboljšaju zaradu. Odličan dan za zajedničke aktivnosti sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. Dobro se osjećate, provjerite krvnu sliku.

BLIZANCI

Ljubav je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa! Niste sigurni kako da postupite, pred vama je težak izbor. Zvijezde kažu da slušate svoju intuiciju i ne dozvolite okolini da utiče na vas. Odložite novčane transakcije, nije povoljan dan. Stres može da vam naruši san, obezbjedite sebi odmor.

RAK

Danas ste skloni kritikama, zamjeranju sitnica i konfliktu sa bliskim osobama. Vodite računa o tonu kojim se obraćate drugima, naročito u poslovnom okruženju. Krajem dana možete da očekujete novac za stare zasluge. Bilo da ste zauzeti ili slobodni, očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom suprotnog pola. Dobro se osjećate.

LAV

Dnevni horoskop za 21. februar 2024. godine vam donosi mirnu luku. Napokon ste “svoj na svome”, imate vremena da odahnete i uživate u plodovima rada. Odličan dan za promjene u uređenju doma, dobićete brojne pogodnosti. Ako vam partner ili osoba koja vam se dopada, predloži kraće putovanje – prihvatite! Jačajte imunitet.

DJEVICA

Niste raspoloženi za komunikaciju sa osobama koje su zainteresovane za vas. Posao je jedino što vas zanima, ali budite iskreni prema sebi i razmislite da li na taj način bježite od problema. Zvijezde vas upozoravaju na osobu prema kojoj niste ispali fer. Imate vremena da ispravite grešku, pozovite je i izvinite se. Pojačajte unos vitamina.

VAGA

Dnevni horoskop za 21. februar 2024. godine kaže da danas možete da očekujete lijepo iznenađenje, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Dobićete nagradu kojom ćete usrećiti porodicu. Kraj dana je rezervisan za romantiku, prepustite se emocijama i uživajte. Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA

Danas imate moć da ostvarite sve što zamislite. Zvijezde kažu da se nećete ni truditi, sve će se jednostavno odvijati u vašu korist. Ako ste slobodni, savjet je da obratite pažnju na osobu koju dugo poznajete. Moguće je da će vam priznati emocije koje će vas iznenaditi. Uvedite fizičku aktivnost.

STRIJELAC

Nije povoljan dan za podizanje kredita i velike kupovine. Bolje odložite za neki drugi dan, a danas se oslonite na pomoć prijatelja. Obratite pažnju na želje partnera i pokušajte da doprinesete njihovom ostvarenju. Prijaće vam osjećaj da ste ga usrećili. Korigujte ishranu.

JARAC

Uporno se osvrćete na prošlost, zbog čega danas možete da propustite sjajne prilike. Vrijeme je da razmislite šta tačno želite, a potom da donosite odluke. Komunikacija sa osobom koja vam je nekada bila bliska može da vam pomogne. U ljubavi nema većih promjena. Dobro se osjećate.

VODOLIJA

Danas ste u ulozi savjetodavca! Potrudite se da izađete u susret osobama koja će vam se obratiti za pomoć, vratiće vam se višestruko! Ne ignorišite signale koje vam tijelo šalje zbog umora, kako biste izbjegli sindrom sagorijevanja. Partner vam sprema veliko iznenađenje. Moguća nesanica.

RIBE

Dnevni horoskop za 21. februar 2024. godine vas upozorava na osobu koja ranije nije ispoštovala dogovor koji ste imali. Ne sklapajte ponovo posao sa njom, a da niste dobro provjerili sve detalje. Ljubav donosi trzavice, ali lako ćete ih prevazići. Dobro se osjećate.

Izvor: Mondo