Dnevni horoskop za 20.02.2024.

20.02.2024. - Magazin

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Responsive image

OVAN

Dnevni horoskop za 20. februar 2024. godine vam donosi preokret na poslu. Moguće je promjena lokacije posla ili pozicije. Jedna osoba vam šalje tajne signale, ako ste slobodni uzvratite ih. Zauzeti Ovnovi su pomalo zapostavili partnera. 

BIK

Danas tri puta mjerite i jedanput secite. Nemojte da budete navalentni u komunukaciji, prvo saslušajte sagovornika. Mogući su dodatni troškovi u toku dana. Ne zaboravite na račune! Slobodni Bikovi poželjeće da se skrase, dobro razmislite sa kim. Oni u vezi ili braku bi trebalo da osvježe odnos nekim zanimljivostima.

BLIZANCI

Bićete u velikoj dilemi koju jedino vi možete da riješite. Drugi će pokušati da vas “uvuku” u svoje probleme, ali držite se po strani. Bolje se fokusirajte na sebe. Imate mogućnost da zaradite više novca, ako slijedite svoje ambicije. Ne libite se da pitate, tražite i nudite. Znanje je danas na cijeni!

RAK

Emocije su vaše drugo “ja”! Danas ćete morati da ih preispitate i zapitate se zbog čega ih osjećate u određenim trenucima. Odgovor na ono što vas muči, imate samo vi. Posvetite se više porodici i jačajte odnose sa njom. Izbjegavajte gužvu u saobraćaju!

LAV

Dnevni horoskop za 20. februar 2024. godine vam kaže da ne zazirete od praznih riječi. Mogli biste da se nađete u žustroj raspravi. Pokušajte da vi budete “glas razuma”. Slobodni Lavovi uživaju u flertu, dok oni zauzeti razmišljaju o sljedećem koraku u odnosu. Unosite više vitamina!

DJEVICA

Početak dana uobičajen, dok ćete u drugoj polovini doživjeti potpuni preokret. Izaći ćete iz svakodnevice, a za to bi mogla da bude zadužena jedna zanimljiva osoba. Pustite mašti na volju i izađite iz zone komfora. Prijaće vam! Moguću si problemi sa zubima. Vrijeme je za posetu stomatologu!

VAGA

Vaš dnevni horoskop za 20. februar 2024. godine vam savjetuje da se ne miješate u tuđe rasprave i probleme. Mogli biste samo sebi da napravite problem. Obratite pažnju šta ste nekome obećali i kada je istek roka. U suprotnom, ljudi bi mogli da vas shvate neodgovornim. Unosite više vitamina!

ŠKORPIJA

Danas vam zvijezde donose unutrašnje izazove. Informacija koju ćete dobiti u toku dana mogla bi da da utiče na vas. Budite mudri i dobro razmislite o sljedećem koraku. Potražite savjet osobe od povjerenja. U ljubavi moguće su manje trzavice koje ćete uspješno da riješite.

STRIJELAC

Dnevni horoskop za 20. februar 2024. godine vam kaže da danas odredite prioritete. Budite racionalni i stavite na papir šta vam je bitnije. Previše vjerujete u ljude koji vam laskaju. Na poslu očekujte trku sa vremenom, pravite više manjih pauza kako ne biste “pregorjeli”.

JARAC

Jedna ideja vam se uporna mota po glavi, a tiče se vašeg posla. Potražite pomoć bliskih ljudi. Ne zaboravite da izmirite račune kako biste nastavili bez troškova. U ljubavi sve ide svojim tokom. Slobodni uživaju u neobaveznim odnosima, a oni zauzeti ne mogu da se odvoje od partnera. Više se krećite!

VODOLIJA

Konačno ste našli svoj mir, ne dozvolite da ga drugi “poruše”. Budite smjerni prema ljudima, a opet ne dajte na sebe. U balansu je ključ! Zauzete Vodolije cvjetaju u ljubavi, konačno su našle ono što su željele, dok one slobodne započinju svoj put traganja. Sve se dešava sa razlogom, budite strpljivi!

RIBE

Dnevni horoskop za 20. februar 2024. godine vam donosi lijepe vesti. Mogući je mali odmor ili povišica. Kraj dana je odlična prilika za opuštanje. Slobodne Ribe upoznaju zanimljve osobe. Neće znati za koju prije da se odluče, one zauzete bi trebalo da unesu više strasti u odnos. 

Izvor: Mondo