Dnevni horoskop za 10.02.2024

10.02.2024. - Magazin

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

horoskop

Ovan

Niste očekivali da će vam kolega sa kojim ste mislili da ste u dobrim odnosima zabiti nož u leđa. Rane vidajte kod kuće, partner će se zdušno potruditi da vas oraspoloži i odagna vam brige. Provjerite pritisak, stres vam pravi haos u tijelu.

Bik

To nije razlog da se nervirate, svako je odgovoran za svoje postupke, zapamtite. Nervozu prenosite na partnera. Stvari koje prećutkujete već neko vrijeme zarad sopstvenog mira, danas ne možete da ignorišete. Moguća je glavobolja.

Blizanci

Mogli biste da se malo uozbiljite. Problem u vezi za koji ste vjerovali da je riješen, ponovo iskrsava. Ovog puta istrajte u tome da istjerate stvari na čistac. Osjećaćete se bolje. Napetost izražena.

Rak

Imate velike planove za vikend, ali moguće je da ćete morati nešto da mijenjate. Poziv ili posjeta osobe koju niste dugo vidjeli mogla bi da vas poremeti. Ako imate hronične bolesti, vodite računa da uzimate terapiju po dogovoru sa ljekarom.

Lav

Zauzeti Lavovi nailaze na probleme, nesuglasice sa partnerom oko finansija. Slobodni imaju udvarača koji će ih šarmirati. Ali, nije sve tako čarobno kako izgleda. Ne srljajte. Pazite se virusa.

Djevica

Postoji rizik da kolege vašu agilnost protumače kao nametljivost. Zauzete Djevice se osjećaju zarobljeno u vezi. Potreban vam je predah od partnera. Slobodnima se smiješi zanimljivo poznanstvo. Muče vas alergije.

Vaga

Ne dozvolite da vas tračevi na radnom mjestu ometu, nemojte drugima da dajete povoda da vam podmeću nogu. Partner nije zadovoljan mrvicama pažnje koju mu pružate. Vrijeme je za ozbiljan razgovor. Mogući problemi s pritiskom.

Škorpija

Nikako niste zadovoljni. Čekate da se nešto samo od sebe desi i promijeni vam život. Danas će vas jedan poziv podstaći da uzmete sudbinu u svoje ruke. Samo hrabro. Mogući problemi sa zatvorom.

Strijelac

Previše obaveza ste preuzeli na sebe i ako tako nastavite, odraziće vam se na zdravlje. Partner ima sjajan prijedlog za vas, obradovaće vas njegova inicijativa. Slobodni Strijelčevi razmišljaju o bivšoj ljubavi, muči ih nostalgija. Više spavajte.

Jarac

Osoba na položaju će vam povjeriti važan zadatak i ako odigrate karte kako treba, smiješi vam se bolja pozicija, ali i povišica. Niste zadovoljni stanjem u vezi već neko vrijeme, danas bi mogao da se desi preokret. Bićete pozitivno iznenađeni. Dobro se osjećate, ali pripazite na ishranu.

Vodolija

Moguće je da ćete nešto propustiti zbog čega ćete morati da radite tokom vikenda. Zauzete Vodolije će imati ozbiljan razgovor sa partnerom, ali bez brige. Lako ćete doći do rješenja. Slobodne očekuje burno i strastveno veče. Više se krećite.

Ribe

Zadatke obavljate prije vremena i bez poteškoća, što će vam ostaviti više slobodnog vremena. Iskoristite ga za druženje sa prijateljima koje dugo niste vidjeli. Moguće je da ćete preko njih upoznati osobu koja će vam zaokupiti pažnju u narednom periodu. Zdravlje je dobro.

Izvor: Glas srpske