Dnevni horoskop za 09.05.2024.

09.05.2024. - Magazin

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

OVAN

Dnevni horoskop za 9. maj 2024. godine vam donosi mali problem koji ćete uz pomoć kolega uspješno da riješite. Zauzeti Ovnovi saznaju neke stvari o partneru iz njegove prošlosti. Oni zaiuzeti dobijaju šansu za novu ljubav. Budite odvažni!

BIK

Pred Bikovima je poslovni izazov na kojem će pokazati svoje znanje. Nadređeni će biti ponosan na vas, ali nemojte da se opuštate. U narednom periodu moraćete više da se potrudite. Očekuje vas i manji priliv novca. U ljubavi se ne libite da pokažete osjećanja. Moguće su glavobolje!

BLIZANCI

Bliznaci danas rješavaju finansijska pitanja. Koliko vam novca dođe, toliko ćete morati da potrošite. Napravite jasan plan. Zuazeti bi mogli da se razočaraju u partnera i njegove postupke. Ne reagujte burno! Oni slobodni uživaće u flertovanju bez granica.

RAK

Rakovi se danas maksimalno fokusiraju na posao, te će pomalo zaboraviti na partnera, ukoliko su u vezi, i na bliske ljude. Pokušajte da balansirajte. Kraj dana je idealan za druženje, kod slobodnih su moguća nova poznanstva. Obratite pažnju na pritisak.

LAV

Lavovi danas uče važnu lekciju od starijih kolega ili poznanika. Neko iz porodice će od vas tražiti uslugu za koju ćete smatrati da pretjeruje. U ljubavi se više posvetite partneru, oni slobodni neće znati za koga prije da se odluče. Birajte mudro!

DJEVICA

Bičete uspješni u svemu čega se danas dohvatite. Mnogi će od vas tražiti savjet. Dan je odličan da napravite plan za naredni period. Slobodne Djevice shvatiće da je jedna ljubavna prilika još uvijek nije prokockana do kraja i da još uvijek ima nade.

VAGA

Dnevni horoskop za 9. maj 2024. godine vam kaže da ne brzate na poslu, mogli biste da napravite neku grešku. Obratite više pažnje u sobraćaju, neko bi mogao da vas izbervira. Slobodne Vage su spremne da uplove u novu romasnu, one zauzete bi trebalo da se odluče na kompromis.

ŠKORPIJA

Jedna osoba iz okruženja duboko će vas razočarati. Nemojte svoje nezadovoljstvo da krijete u sebi ili okolo pričate drugima, već se direktno suočite sa tom osobom. Ljubav ste trenutno ostavili po strani. Ako je već tako, posvetite se više sebi i završavajte obaveze koje su vam hitne.

STRIJELAC

Danas ne bi trebalo da radite više stvari od jednom, jer će vam pažnja biti rasuta. Bolje se fokusirajte na jednu. Odnos s partnerom biće poljuljan zbog vaših čestih promjena raspoloženja. Otvorite dušu, podijelite s partnerom šta vas muči i on će to razumijeti. Unosite više vitamina!

JARAC

Dnevni horoskop za 9. maj 2024. godine vas upozorava da do kaja smjene na poslu završite sve obaveze, inače vas čeka prekovremeni rad. Oni sa slobodnim poslom moraće da pronađu pomoć sa strane. Moguće su i nove saradnje. U ljubavi sve ide svojim tokom, vaše je da date sve od sebe.

VODOLIJA

Početak dan nešto ubrzan, osjećaćate da vam nadređeni diše za vratom. Ne obazirite se previše, već radite svoj dio posla. Obratite više pažnje na brojeve i računicu. Slobodne Vodolije odvažiće se da priđu bliže simpatiji, oni i vezi nek zaborave na ljubomoru.

RIBE

Dnevni horoskop za 9. maj 2024. godine vam kaže da se fokusirate na svoje zadatke i ne preuzimate tuđe poslove ako ne morate. U ljubavi budite odlučni!. Zauzete Ribe će naići na manje rasprave, kažite na vrijeme šta vam smeta. Slobodne se i dalje nećkaju. Zdravlje dobro!

Izvor: Mondo