Dnevni horoskop za 03.03.2024.

03.03.2024. - Magazin

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

OVAN

Dnevni horoskop za 3. mart 2024. godine vam savjetuje da budete obazrivi sa riječima. U bijesu biste mogli da kažete nešto što zapravo ne mislite. Brojite do 10! Obratite pažnju na impulsivnu kupovinu i pokušajte da troškove podijelite na više dijelova. U ljubavi sve ide svojim tokom. Više vježbajte.

BIK

Imate osjećaj kao da “cupkate” u mjestu. Ako vam nedostaje ideje, pronađite ih kod drugih ljudi. Inspiracija se nalazi na svakom koraku! Danas će vam se telefon usijati, nekome će biti potrebna vaša pomoć. Pomozite koliko možete i vama će prijati. Kraj dana je idealan da se prepustite hedonizmu.

BLIZANCI

Danas previše razmišljate! Sumnjiate u sebe, što nije dobro. Ne trošite vrijeme na stvari koje ne možete da kontrolišete. Pokušajte više da se fokusirate na sebe, dosta ste trčali oko drugih. Dajte sebi priliku da se razvijate, čitajte, okrenite se kreativnim stvarima. Prijaće vam!

RAK

Mnogo privatnih obaveza vas čeka danas. Potrudite se da ih ravnomjerno rasporedite i završite do kraja dana, kako vas ne bi sačekale sutra. Slobodni Rakovi imaju jasan cilj, budite prirodni i ne previše navalentni i uspjećete. Oni u vezi su pomalo zapostavili partnera. Iznenadite ga nekom sitnicom.

LAV

U prirodi vam je da budete vođa. Danas ne prihvatate timski rad, makar to bili i članovi porodice. Vrijeme je da uložite svoj trud tamo gdje su vaše ideje. Vodite se iskustvom. Ljubav vam je trenutno na posljednjem mjestu, ali ne zadugo. Neko će vam zagolicati maštu. Unosite više vitamina!

DJEVICA

Idealan je dan da ga započnete sa malo užitka. Ne morate nigdje da žurite, uživajte u svakom trenutku. Posebno vodite računa u saobraćaju. Zaljubljene Vage su na “sedmom nebu”, one zauzete dobijaju ljubavni tretman kakav zaslužuju. Više se krećite, prijaće vam odlazak u prirodu.

VAGA

Vaš dnevni horoskop za 3. mart 2024. godine vam donosi jedan sasvim rasterećen dan. Osjećaće te se kao da imate sve vrijeme ovoga svijeta. Iskorisite vrijeme da napunite baterije na svježem vazduhu, vježbate ili jednostavno uživate u kafici ili piću sa prijateljima.

ŠKORPIJA

Bez obzira koliko energije imate, jednostavno ne možete sve sami. Prihvatite tuđu pomoć i podijelite obaveze ili muku. Prijaće vam! Ne zaboravite na obećenje koje ste dali bliskoj osobi. U ljubavi slobodne Škorpije tragaju za srodnom dušom. Možda je danas taj dan? Obratite na “znakove pored puta”.

STRIJELAC

Dnevni horoskop za 3. mart 2024. godine vam kaže da budete obazrivi sa ljudima koje ste tek upoznali. Potrebno je još vremena da ih analizirate, pogotovo ako su vam značajni u poslu. Slobodni upoznaju zanimljivu osobu, oni zauzeti uživaju krajem dana sa partnerom.

JARAC

Na ivici ste da budete preopterećeni.

Vrijeme je da nađete nekoga ko može da vas odvrati od haosa i vrati “u kolosjek”. To može da bude neko ko vam prija, prijatelje ili saputnik. Sami ćete prepoznati. Ne analizirajte danas previše stvari, već dopustite sebi da ih osjetite.

VODOLIJA

Iako se čini da ste ostavili prošlost iza sebe, neminovno je da vas neke stvari povezuju s njom. Možda ćete sresti bivšeg partnera, ali vam zvijezde savjetuju da ne pridajete tome previše značaja. Danas bi mogao da vas obraduje manji priliv novca. Obradujte sebe nekom sitnicom ili odlaskom na piće i druženje. Prijaće vam!

RIBE

Dnevni horoskop za 3. mart 2024. godine vas savjetuje da danas dobro razmislite kako ćete da organizujete sedmicu koja je pred vama. Možda je bolje da sve to stavite na papir. Pažljivo se krećite u saobraćaju i vodite računa o propisima. Ne trebaju vam dodatni troškovi. U ljubavi sve ide svojim tokom.

Izvor: Mondo