Dnevni horoskop za 02.04.2024.

02.04.2024. - Magazin

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

OVAN

Dnevni horoskop za 2. april 2024. godine kaže da ćete biti pod većim uticajem retrogradnog Merkura. Osvijestite svoje unutrašnje “ja”, dajte sebi priliku da razumijete šta želite. Odnosi na poslu biće poljuljani. Budite direktni, bez okolišanja. U ljubavi ste spremni na kompromis. Držite se svojih riječi!

BIK

Novo poglavlje kreće u vašem životu danas. Imaćete osjećaj kao da “letite” i sve vam ide od ruke. To je lijepo, ali ne zaboravite da “ne letite” previše. Budite racionalni prilikom donošenja odluka, pogotovo kada je posao u pitanju. Slobodni Bikovi uživaju u pažnji šarmantne osobe, dok oni zauzeti rješavaju nesuglasice sa partnerom.

BLIZANCI

Danas će u fokusu biti vaše mentalno zdravlje. Budite svjesni svojih emocija i misli. Razumite zbog čega se javljaju. Trudite se da budete prisutni, ovdje i sada. Prijaće vam druženje i razgovor sa prijateljima. U ljubavi se dešavaju promjene. Zauzeti produbljuju svoj odnos, dok oni slobodni ulaze u novi. Više se krećite! 

RAK

Vaše emocije su danas na vrhuncu. Možda ćete da se više vodite njima, nego razumom. Dobro razmislite prije nego što nešto izgovorite. Očekuje vas priliv novca, te ga na vrijeme rasporedite. Slobodni Rakovi ne mogu da se odluče, oni u vezi su spremni da riješe sve nedoumice. Unosite više vitamina!

LAV

Danas ste željni pažnje! Čvrstog ste stava da svijet treba da se vrti oko vas. Zvijezde vam savjetuju da se “spustite” na zemlju. Ukoliko želite da ostvarite profit moraćete da rizikujete. Dobro razmislite s kim ulazite u poslovnu saradnju. Ispitajte njegovu istoriju. U ljubavi sve ide svojim tokom. Pokažite više razumijevanja partneru.

DJEVICE

Početak dana nešto stresniji, moraćete brzo da razmišljate i reagujete na zadatke. Ukoliko ne možete sve sami, oslonite se na kolege. Danas će vam timski rad biti od koristi. U ljubavi ste vam nedostaje strpljenja. Razmislite kakav odnos želite i razgovarajte o tome sa partnerom. Moguće su glavobolje!

VAGA

Dnevni horoskop za 2. april 2024. godine vam donosi poteškoće sa strpljenjem. Pojačan impulsivnost, te vam zvijezde savjetuju da radite stvari koje vam prijaju i smiruju vas. To može da bude neka fizička aktivnost ili druženje sa prijateljima. Slobodne Vage poželjeće da se skrase, dok one zauzete bi trebalo da pokažu koliko im je stalo. Provjerite krvni pritisak!

ŠKORPIJA

Zvijezde vam danas savjetuju da svoju energiju usmjerite na prave stvari. Razmislite kako da unovčite svoj talenat. Iskoristite društvene mreže i Internet. U ljubavi slobodne Škorpije upoznaju zanimljivu osobu na jednom druženju. Imate šansu da ostavite jak utisak. Zauzete rješavaju nedoumice koje su se dugo taložile.

STRIJELAC

Očekuje vas dan pun obaveza, nije vrijeme za sebičnost. Nekome će biti potrebna vaša pomoć. Pokušajte da odredite prioritete. Neko će pokušati da manipuliše vama, budite obazrivi. U ljubavi je vrijeme da postavite granice. Moguće je da će se pojaviti jedna osoba iz prošlosti. Zdravlje dobro!

JARAC

Jarčevima danas stiže pravo osvježenje! Retrogradni Merkur vam donosi promjene koje bi trebalo da iskorisitite. Na polju posla i karijere smiješi vam se nova prilika. Moraćete više da se potrudite kako biste se istakli, ali zvijezde su na vašoj strani. Samo hrabro! U ljubavi sve ide svojim tokom, održavajte dosadašnju konekciju.

VODOLIJA

Početak dana povoljan za nove ideje i druženje. Imaćete inicijativu da pokrenete nešto novo, oslonite se na bliske ljude. Slobodne Vodolije će se možda vratiti u prošlost. Vrijeme je da zatvorite to poglavlje. One u braku ili vezi nek se više fokusiraju na bolju komunikaciju kako ne bi došlo do nesporazuma.

RIBE

Dnevni horoskop za 2. april 2024. godine donosi vam pojačanu energiju. Iskoristite je za produktivne stvari, to može da bude neki hobi, pisanje ili pravljenje novih stvari. Obratite pažnju na saobraćaj. Krajem dana je moguća pojačana nervoza. Na ljubavnom polju spremite se za kompromis. Zvijezde vam savjetuju da “popustite” malo tamo gdje je potrebno.

Izvor: Mondo