Ove rečenice izgovaraju švaleri

05.02.2024. - Magazin

Biti prevaren od strane nekoga koga jako volite može da bude vrlo bolno. Ljudi koji budu prevareni mnogo pate, a razlozi za prevaru su veoma različiti.

svaleri

Kada, na njihovu žalost, na kraju ipak budu uhvaćeni u aferi, preljubnici će ponuditi mnoga opravdanja za svoje ponašanje, ali stručnjaci za veze izdvojili su 6 fraza koje će vrlo vjerovatno izgovoriti svaki muškarac koji je prevario svoju partnerku.

1. “Ništa nije značilo”

Ako mu već ništa nije značilo to što vas je prevario, zapitajte se koliko mu znači vaša veza kad je u stanju da je pogazi zbog nečeg što mu ništa nije značilo.

2. “Nikad to neću ponoviti”

Kao što kažu, jednom varalica, uvijek varalica.

Morate to gledati iz perspektive varalice. Ako je to uradio jednom zašto ne bi ponovo? Samo će se sljedeći put više potruditi da bolje zataška stvari. Ne vjeruj mu.

3. “Žao mi je”

Žao mu je što je uhvaćen! Da mu je žao, ne bi trčkarao s drugim ženama.

Narcisi se obično ne brinu o osjećajima drugih ljudi. Pretvaraće se da brinu, ali da su se brinuli zbog vaših osjećanja, ne bi učinili ono što su učinili. Vaša reakcija bi trebala da bude: „I meni je žao. Žao mi je što sam trošila vrijeme na tebe. Ali idem dalje. ”

4. „Ti si me na to natjerala”

Nijedna žena nikada nije natjerala svog muškarca da zaluta. Nije stvar u tome šta ste učinili ili niste učinili zbog čega mu je oko odlutalo. Radi se o njegovoj ideji da zaslužuje imati sve što želi, čak i ako je to izvan okvira onoga što smijete da radite u braku ili vezi.

5. “Bio sam depresivan”

Ako tvrdi da je bio depresivan i jedini izlaz iz problema mu je bio da vas prevari, onda se zapitajte kako će se nositi sa problemima u budućnosti. Hoće li na svaki problem otrčati drugoj ženi? Pa velike su šanse.

6. “Dosadilo mi je tvoje zvocanje”

Muškarci će svaki problem svaliti na žensko zvocanje, šta god on pogriješi reći će da je žena kriva za to.

Ali ničije zvocanje neće otjerati muškarca drugoj ženi, to će učiniti njegov loš karakter.

Izvor: ATV