Poznat identitet ubijenog muškarca u Banjaluci

14.05.2024. - Hronika

“U napuštenoj kući u Banjaluci u besvjesnom stanju sinoć je pronađen Saša Kisin (49), koji je od zadobijenih povreda preminuo u UKC RS”, potvrđeno je iz Okružnog javnog tužilaštva.

Kako su naveli, sinoć oko 21.00 čas u ulici Jovana Dučića u napuštenoj kući u besvjesnom stanju sa povredama po tijelu pronađen je Kisin Saša (49) iz Banjaluke.

“Od posljedica zadobijenih povreda u toku noći lice je preminulo na Univerzitetskom kliničkom centru RS- Banjaluka. Na lice mjesta zašla je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Ševa Nikolina, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka. Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju svih okolnosti počinjenog krivičnog djela, a biće naložena i obdukcija beživotnog tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS”, navode iz OJT Banjaluka.

Od strane banjalučke policije tri osobe inicijala D.J. (48) iz Čelinca, S.V. (20) iz Laktaša i D.K. (46) iz Laktaša, su uhapšeni i nalaze se na kriminalističkoj obradi, zbog sumnje da su počinili krivično djelo teško ubistvo.

Nakon kriminalističke obrade osumnjičena lica će biti sprovedena na ispitivanje u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Banjaluka.com