Suspendovani policajac podvodio kćerke

15.01.2024. - Hronika

Muškarac I. T. iz Kruševca i njegova emotivna partnerka uhapšeni su zbog sumnje da su počinili krivična djela protiv polnih sloboda na štetu njegovih maloljetnih kćerki iz dva braka.

Responsive image

Blizak rođak ove porodice kaže da je sve počelo kad je I. T. stupio u vezu sa novom partnerkom, a njegova najstarija ćerka došla iz inostranstva gdje inače živi sa majkom.

Njih dvoje su zadržani u pritvoru, a istraga je u fazi ispitivanja.

Provjerava se da li su počinili neko od krivičnih djela nedozvoljene polne radnje, distribucija pornografskog materijala ili seksualna eksploatacija, piše Kurir.

Kćerka se požalila majci

Međutim, prema riječima bliskog rođaka ove porodice, sve se saznalo kad je najstarija ćerka (17) došla iz inostranstva u Kruševac i nakon boravka kod oca se požalila majci i ispričala kakav je horor pretrpjela.

“Došla je ovdje na odmor i on se ponudio da boravi kod njega koji sada živi sa tom novom ženom. Djevojčica mu je inače prvo dijete, a ima ih troje iz različitih brakova. Tu je nastao horor”, kaže rođak.

On objašnjava da je njena majka rekla da je snimao eksplicitne snimke na kojima je njihova kćerka.

“Van sebe smo svi”, rekao je on.

Prodavao snimke na kojima su njegove ćerke

Kako je ispričao rođak, I. T. je suspendovani policajac koji je ostao bez posla nakon što je, kako tvrdi rođak, pronevjerio neki novac.

“On je tada ostao bez posla i kad je počeo da se viđa sa svojom novom partnerkom sve je krenulo po zlu. Nakon što se starija kćerka požalila svojoj majci koja je sve prijavila policiji, javila se i mlađa iz njegovog braka sa koleginicom iz policije i rekla da je i onda proživela užas sa ocem”, kaže sagovornik.

Prema njegovim riječima, otac je prodavao video snimke na kojima su njegove kćerke i na taj način pribavljao novac od kad nema posao.

Policija provjerava autentičnost svih iskaza, ispituju se svjedoci, a radiće se i dodatna vještačenja i to ne samo psihološko-psihijatrijska, već će se provjeravati i mobilni telefoni kao i svaka komunikacija sa društvenih platformi.

Izvor: Bl portal