Policajci u civilu polupali kafić i napali vlasnika zbog statusa na Fejsbuku?

10.04.2023. - Hronika

U lokalu “Time Out” u Modriči u četvrtak, 6. aprila dogodio se incident tokom koga su tri osobe u alkoholisanom stanju polupale inventar, a nakon toga se vratili i napali konobara i vlasnika.

“Policijskoj stanici Modriča, 6.4.2023. godine oko 18:40 prijavljeno je da je došlo do narušavanja javnog reda i mira u jednom ugostiteljskom objektu u Modriči. Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Modriča koji su identifikovali D.L., S.N. i L.S. iz Modriče koja su oštetila inventar navedenog ugostiteljskog objekta i fizički napala S.I. iz Modriče i V.M. iz Vukosavlja”, saopšteno je iz PU Doboj.

Nezvanično saznajemo da se su osumnjičeni za incident – policajci koji sporne večeri nisu bili na dužnosti, ali su bili pod uticajem alkohola.

Svjedoci kažu da su vlasnik lokala i njegov prijatelj napadnuti zbog statusa na Fejsbuku gdje je vlasnik napisao da “nikad ne bi bio policajac”.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, koji će nastaviti dalji rad po navedenom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)


Izvor:Mondo