Mladić koji je brutalno pretučen u Zvorniku ispričao jezive detalje napada

10.06.2024. - Hronika

Policija u Zvorniku uhapsila je sinoć F.Dž. iz ovog grada, a za jednom osobom se i dalje traga zbog nanošenja teških povreda muškarcu D.T. ispred kafića u Zvorniku.

Kako je rečeno u PU Zvornik, D.P se radi ukazivanja ljekarske pomoći javio u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja Zvornik, a potom u JZU Bolnica Zvornik gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede, odakle je na dalje liječenje upućen na UKC Banjaluka.

Kako prenose pojedini mediji riječ je o Danijelu Petroviću iz Zvornika.

Petrović za “Drina media” tvrdi da su ga u sačekuši ispred diskoteke “Madona” pokušali ubiti: Filip Džinić i Stefan Savić.

-Bio sam u Madoni kao gost, kad me je ispred pozvao Rašo Krstić i rekao da me čeka Stefan, navodno trebam mu. Čim sam izašao, vidio sam njih dvojicu, koji su počeli da me udaraju, najviše sa leđa, odmah sam se onesvijestio i ničega se dalje nisam sjećao – rekao je Petrović u izjavi portalu Drinamedia.

Kako dalje navodi, probudio se iz kome gdje su mu rekli da mu da je lobanja napukla, te čeka odluku doktora da li će mi otvoriti glavu.

“Moj život je ugrožen, samo zato što sam, navodno, nešto pričao o njima. Molim Vas da ovo objavite da javnost zna sve, da ne dozvolimo da sljedeći vikend neko drugi strada”, kaže ovaj pretučeni mladić.

Pripadnici policijske stanice Kozluk izvršili su uviđaj na licu mjesta a o svemu ja obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se nakon dokumentovanja predmeta, tužilaštvu dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teška tjelesna povreda.

Izvor: Srpska info /Foto:Drina media