Dvojica uhapšenih predati u Tužilaštvo

18.02.2024. - Hronika

Danas, nešto prije četrnaest časova, u bijeljinsko Okružno tužilaštvo dovedene su osobe sa inicijalima S.P.(27) i M.N.(21), obojica iz Ugljevika, koji su osumnjičeni za izazivanje opšte opasnosti u bijeljinskom naselju “Pet jezera”.

Responsive image

Iz Okružnog tužilaštva navode da je Policijskoj stanici Bijeljina juče ujutro, u 4,45 časova, prijavljeno da je u naselju “Pet jezera” ispred kuće u kojoj živi osoba sa inicijalima J.B., počinjeno krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

Osobe sa inicijalima S.P. i M.N. uhapšeni su zbog osnova sumnje da su počinili ovo krivično djelo, a čemu je prethodio sukob i fizički obračun u diskoteci sa osobom čiji su inicajali J.B., objavljeno je na stranici Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Iz Policijske uprave Bijeljina ranije je saopšteno da su građani u subotu ujutro prijavili da je na području grada u više navrata došlo do upotrebe vatrenog oružja i da je bačena eksplozivna naprava koja nije aktivirana. Operativnim radom na terenu, policijski službenici su identifikovali počinioce krivičnih djela koje je okvalifikovano kao izazivanje opšte opasnosti.

Bijeljina.com