Stefanoviću presudio ubod nožem u srce

05.02.2024. - Hronika

Nakon obdukcije tijela Zvonimira Stefanovića (53) utvrđeno je da je uboden nožem u srce što je dovelo do iskrvarenja.

Responsive image

Njegovo tijelo je pronađeno juče u stanu u banjalučkoj Beogradskoj ulici , a zbog ubistva je uhapšena njegova partnerka Milica Diljević iz Banjaluke sa kojom je živio.

Iz Policijske uprave Banjaluka, navodeći inicijale saopšteno je da Diljevićevu terete za krivično djelo ubistvo.

“M.D. će biti predata u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. Sve mjere i radnje u vezi sa krivičnim djelom ubistvo koje je počinjeno 04. februara 2024. godine u Banjaluci, preduzimaju se pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka “, rečeno je u PU Banjaluka.

Ona je kako saznajemo nakon zločina pozvala komšiju poznanika i rekla mu da dođe jer je njenom partneru pozlilo.

“Prema dosadašnjim saznanjima, Milica je pozvala poznanika koji živi u tom bloku i pitala ga može li doći jer je njenom partneru pozlilo, a on je navodno došao da vidi šta mu se desilo”, rekao je naš izvor.

Stefanović je, kako se sumnja već tada bio mrtav, ali oko njega nije bilo krvi i postoji mogućnost da je to čišćeno kako bi se prikrio zločin.

Takođe naš izvor navodi da je navodno muškarac prodrmao Stefanovića da ga pokuša probuditi, ali je uočio ranu na tijelu i pozvao hitnu.

Nažalost ljekari mu nisu mogli pomoći i konstatovana je smrt. Budući da su u stanu zatečeni muškarac i žena, policija ih je odmah oboje privela radi istrage.

Međutim, svjedok je nakon ispitivanja pušten, dok je žena zadržana kao osumnjičena za ubistvo.

Izvor: Bl portal