Djevojka iz Šapca pronađena mrtva u motelu kod Bijeljine: Bila sa momkom

14.06.2022.

Ima određenih indicija koje ukazuju na to da bi samoubistvo moglo biti iscenirano.

Dvadesettrogodišnja Aleksandra Petrović koja je iz okoline Šapca preminula je pod misterioznim okolnostima u jednom motelu kod Bijeljine, a tamošnja policija istražuje njenu smrt.

Prema nezvaničnim navodima, Aleksandra je prije dvije sedmice bila u Bijeljini sa svojim dečkom, koji je policiji ispričao da je djevojku usred noći zatekao obješenu u kupatilu sobe u kojoj su odsjeli.

“Tragični događaj policiji je prijavio ljekar Hitne pomoći, koju je te večeri pozvao recepcionar. Djevojka je pronađena ispred motela, jer ju je, navodno, tamo iznio dečko, koji ju je pronašao mrtvu u kupatilu. On je naveo da se probudio usred noći, a da nje nije bilo u krevetu. Kako je, navodno, rekao, kada je ušao u kupatilo, doživio je šok, jer je djevojka visila, pa ju je skinuo i iznio ispred motela”, priča Kurirov izvor i dodaje da je mladić ispitan u policiji.

Naložena obdukcija

Prema riječima istog izvora, nadležni utvrđuju da li je mlada Šapčanka zaista izvršila samoubistvo.

“Pokrenuta je istraga i naložena obdukcija. Ima određenih indicija koje ukazuju na to da bi samoubistvo moglo biti inscenirano kako bi se prikrili tragovi zločina”, objašnjava izvor.

Rajko Petrović kaže da se njegova kćerka s momkom koji ju je zatekao mrtvu zabavljala godinama.

“Koliko znam, dugo je imala tog dečka, putovali su često, navodno su i tada malo otišli do Bosne da se zabave i odmore”, kaže otac preminule djevojke.

Rajko Petrović, otac preminule Aleksandre, potvrdio je za Kurir da je njegova kćerka nastradala u Bijeljini.

Plač oca

“Ne znam šta se tačno dogodilo, jer još nisam dobio rezultate obdukcije. Moja kćerka je bila ljepotica kakve nema u Mačvi, u osnovnoj i srednjoj školi je učestvovala na raznim takmičenjima, preko 25 zlatnih medalja je osvojila”, priča neutješni otac i objašnjava da s kćerkom nije bio u kontaktu dvije godine, ali je iz razgovora s njenim prijateljima shvatio da nije odavala utisak osobe koja želi da se ubije.

Dodao je da se razveo od njene majke, zbog čega se djevojka naljutila na njega, zbog čega nisu bili bliski.

“Prijatelji kažu da je bila vedra, nisu slutili da će se ubiti. Kako je umrla, i dalje mi nije jasno, da li je htjela da naudi sebi ili se samo igrala”,  kroz suze govori otac i naglašava da je poslije tragedije bio u kontaktu s kćerkinim momkom.” On je dolazio, ljubio je njenu sliku, plakao… Kaže da se sama objesila, on je bio tamo, ja ne znam šta da mislim. Da li je kriv, to ne znam, samo znam da će on život nastaviti, naći drugu djevojku, a moje dijete, moj anđeo je pod zemljom i ja tu ne mogu ništa “, kazao je otac kroz plač.

Izvor:Kurir/Foto:Agencija