Ekspanzija proljećnih putovanja

18.01.2024. - Društvo

Nakon prazničnih, novogodišnjih i Božićnih putovanja, u Turističkoj agenciji “Happy travel” veliko interesovanje vlada za ugovaranje proljećnih putovanja, kaže za portal “Bijeljina.com” Sofija Stevanović, menadžer prodaje.

Responsive image

“U februaru nudimo zanimljivo putovanje u Herceg Novi, na “Dane mimoze”.

U martu su najzanimljivija osmomartovska putovanja, a među njima najveće interesovanje vlada za sjevernu Italiju. Veliko interesovanje vlada i za pokloničko putovanje u Grčku, koje podrazumijeva posjetu manastiru Svetog Nektarija, kao i za putovanje u Rim, s avio prevozom.

U pitanju su sigurni polasci. Tu je i putovanje u Milano i Đenovu, zatim u Budimpeštu. Cijene zavise od aranžmana i iznose 199 KM i više, zavisno od toga šta se izabere na tom putovanju.

U aprilu nudimo zanimljive aranžmane za Prag, Drezden i Klagenfurt. Mnoge zanima i putovanje u Provansu i na Azurnu obalu. To je izuzetno tražen aranžman. Andaluziju i Lisabon smo već popunili, riječ je bila o avio – aranžmanima. U aprilu nudimo izuzetno zanimljivo putovanje, a nazvali smo ga “Velika italijanska tura”.

Putuje su u Bolonju, Rimini, San Marino, Napulj, na Kapri, u Sorento i Pozitano, poznata mondenska odmarališta. Ovo je izuzetno je zanimljiv program, ima malo tu i putovanja brodom i autobusom. Smještaj je u hotelima s tri zvjezdice, s doručkom. Popust važi do kraja januara,a kompletan aranžman košta 609 KM. Cijena je prihvatljiva, jer je riječ o sedmodnevnom putovanju”, ističe Sofija Stevanović.

Italijanska avantura i tematski park Gardalen

U proljećnim aranžmanima nalazi se i Budimpešta, koja predstavlja izuzetno zanimljivo putovanje. Što se tiče programa za porodice koje putuju sa djecom, osmišljen je i program u maju za Gardalen, nazvan Italijanska avantura, s obilaskom okoline Verone.

“Ovo putovanje uključuje posjetu poznatom tematskom parku Gardalen. U ponudi je i posjeta safari parku, obilazak gradova Sirmione i Verona. Interesovanje za ovaj aranžman, takođe, izuzetno je veliko”, kaže Sofija Stevanović, menadžer prodaje u Turističkoj agenciji “ Hapy travel”.

Bijeljina.com