Solaković: Inicijativa da se na jednom mjestu nađu najbolji bijeljinski učenici

08.06.2022.

Na važnost isticanja najboljih učenika, koji su na kraju svog obrazovanja ponijeli titule đaka generacije, ukazao je na društvenim mrežama naš sugrađanin Igor Solaković dugogodišnji prosvjetni radnik. Prema njegovim riječima dovoljno bi bilo  da  na jednom vidnom mjestu u gradu  stoje fotografije svih zaslužnih učenika, kao što je slučaj u gradovima naše regije.

“Pokrećem ovim putem inicijativu da se i u Gradu Bijeljina postave na bilbord, koji je na najfrekventnijem mjestu u gradu, fotografije đaka generacije svih osnovnih i srednjih škola sa teritorije našeg grada, kako je to urađeno u nekim gradovima kod nas i u okruženju.

Na fotografiji iz objave je takav bilbord u Loznici. Znanje i uloženi trud djece i mladih ljudi treba javno promovisati i na taj način dati primjer svima, posebno mlađim učenicima, da se to prepoznaje, a samim tim biće nam svima ujedno i podsjetnik da se mora bolje i vrednovati. Cijenim da će inicijativa naći svoj put do nadležnih”, stoji u Solakovićevoj objavi na njegovom FB profilu.

Bijeljina.com/Foto:FB