Snimili ga: Policajac imao intimne odnose sa ženom u službenom autu | Bijeljina.com

Snimili ga: Policajac imao intimne odnose sa ženom u službenom autu

06.09.2023.

Policajac je suspendovan nakon što je snimljen kako se ljubi sa ženom prije nego što je ušao u zadnji dio svog policijskog vozila s njom.

Snimak njegovih intimnih postupaka brzo je postavljen na društvene mreže, gdje je brzo privukao pažnju drugih detektiva u odjeljenju.

Video je snimljen u Merilendu te prikazuje uniformisanog policajca kako strastveno ljubi neimenovanu ženu i istovremeno je dodiruje.

Nije prošlo dugo prije nego što je par vodio ljubav u zadnjem dijelu policijskog vozila, uz iznenađene komentare osoba koje su snimale u pozadini.

Dok se uniformisani policajac ulazi unutra, osobe koje snimaju viču na španskom- čini se da ga nazivaju ‘životinjom’.

Video je kasnije postavljen na Instagramu u utorak, 5. septembra, s natpisom koji se odnosio na glumca u odraslim filmovima koji je navodno imao sličnost s policajcem.

Šalio se: “Džoni Sins divlja na poslu.”

Naravno, lokalni policijski službenici uskoro su se pozabavili slučajem, a Odjeljenje policije okruga Princ Džordž od tada je reagovao na incident.

U izjavi su potvrdili da su pokrenuli istragu u vezi s neimenovanim policajcem.

Podijeljeno na X.comu, pisalo je: “Izvršna naredba PGDP-a je svjesna videa koji kruži društvenim medijima s jednim od naših službenika. Čim smo saznali ranije danas, otvorili smo istragu kako bismo utvrdili okolnosti. Dodatne informacije biće objavljene nakon što budu istražene i potvrđene.”

Međutim, od tada je došlo do ažuriranja u slučaju, jer je policajac sada suspendovan.

U naknadnom tvitu potvrdili su to, ali nisu ga imenovali.

Objava je glasila:

“Ažuriranje: službenik je identifikovan. Njegova policijska ovlaštenja sada su suspendovana dok istraga traje.”, piše Unilad.

Izvor: ATV