Sarajlija prodaje „posljednji“ hamburger iz McDonald’sa za 2.000 KM

01.01.2023. - Društvo

Vijest da će McDonald's do daljnjeg zatvoriti svoje restorane u Sarajevu i Mostaru brzo se proširila što je rezultiralo sinoćnjom gužvom u McDonald'sovim objektima

McDonald’s od danas više ne radi u BiH. Brojni ljubitelji brze hrane nakon informacije o zatvaranju McDonald’s sinoć su pojurili na posljednji burger ne nadajući se da će ga moći kupiti i danas, ali za 2.000 KM.

Vijest da će McDonald’s do daljnjeg zatvoriti svoje restorane u Sarajevu i Mostaru brzo se proširila što je rezultiralo sinoćnjom gužvom u McDonald’sovim objektima, piše Klix.

Bh. građani su u redovima čekali da preuzmu svoj posljednji burger, ali ima i onih koji su odlučili preprodati ga. Naime, na jesnom internet oglasniku se pojavio oglas u kojem nepoznati prodavač prodaje hamburger za nevjerovatnih 2.000 KM.

 

Prodaje se hamburger za 2.000 KM (Screenshot: Olx.ba)

„Samo za ljubitelje McDonald’s drivea u Nedžarićima. Prodajem posljednji hamburger“, napisao je u opisu oglasa koji objavljen sinoć u 22:40 sati.

S obzirom da su Bosanci poznati po svom humoru, vjerovatno je ovaj oglas samo šala jedno domišljatog Sarajlije.

McDonalds je imao svoja tri restorana u Sarajevu. Oni su od danas zatvoreni, a ljubitelji brze hrane po svoj burber će od sada morati „preko granice“.

 

izvor:Klix/Agencije/FOTO:flickr.