Došli do izražaja talenat i stvaralaštvo

08.02.2024. - Društvo

 U okviru ovogodišnje manifestacije “Republiko Srpska u srcu te nosim, tobom se ponosim”, koju već sedamnaest godina organizuje Gradska boračka organizacija Bijeljina, i ove godine obavljen je izbor najboljih literarnih i likovnih radova učenika 24 osnovne škole sa područja Bijeljine, Birča, Majevice i Posavine.

Responsive image

Prije dva dana proglašeni su i nagrađeni najbolji literarni i likovni radovi. Nagrada za najbolji literarni rad, između trideset i četiri prispjela literarna rada, pripala je Milanu Stanišiću, učeniku Osnovne škole “Ćirilo i Metodije”, dok je u kategoriji likovnih radova, kao najbolji rad, ocijenjen crtež Sandre Rađen, učenice sedmog razreda Osnovne škole “Dvorovi” iz Dvorova (nastavnik Radmila Maksimović).

Što se tiče likovnih radova, drugo mjesto pripalo je Mariji Vuković, učenici petog razreda Osnovne škole “Dvorovi” iz Dvorova (nastavnik Dijana Novaković). Treće mjesto u kategoriji likovnih radova pripalo je Dariji Stevanović, učenici devetog razreda Osnovne škole “Vuk Karadžić” iz Bijeljine (nastavnik Srđan Ćeranić), a posebna nagrada dodijeljena je Radošu Stajiću, učeniku drugog razreda Osnovne škole “Dvorovi” iz Dvorova (nastavnik Dragana Žuža).

Bijeljina.com