Preko murala Ratka Mladića osvanula poruka protiv Pinka, u potpisu Grobari | Bijeljina.com

Preko murala Ratka Mladića osvanula poruka protiv Pinka, u potpisu Grobari

12.05.2023.

Nakon što je narodni poslanik Đorđe Miketić prekrečio mural haškog osuđenika Ratka Mladića na Vračaru, na istom zidu osvanula je nova poruka “Uključi mozak, isključi Pink” koju potpisuju Grobari, navijači Partizana.

 

Zid zgrade na uglu Njegoševe i Ulice Alekse Nenadovića u Beogradu, na kom se nekada nalazio lik Ratka Mladića, jutros je osvanuo prekrečen u bijelu boju, i sa porukom: „Uključi mozak, isključi Pink“.

Mural potpusuju Grobari, popularno ime navijača Partizana.

N1

Podsjetimo, Grobari su istu parolu istakli i prošlog četvrtka u „Areni“, na utakmici košarkaša Partizana i Real Madrida u četvrtfinalu Evrolige.

Košarkaši Partizana su to veče poraženi od Madriđana, a vlasnik Pinka Željko Mitrović je posle utakmice navijačima crno-belih poručio: „Kad ne voliš Pink, uvijek gubiš!“

 

 

Utakmica je odigrana samo dan nakon tragedije u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“, kada je učenik sedmog razreda K.K. (13) iz vatrenog oružja ubio osmoro đaka i školskog čuvara, i ranio još šest osoba.

Nakon zločina koji je potresao cijelu zemlju, poslanik “Zajedno Moramo” Đorđe Miketić je zajedno sa sugrađanima prekrečio mural sa Mladićevim likom u Njegoševoj ulici, i preko njega nacrtao srce.

Samo nekoliko dana kasnije, svoju poruku na istom mjestu su ostavili i navijači Partizana.

 

izvor:N1/FOTO:N1