Sneža iz čitaonice studentima pripremila nesvakidašnje iznenađenje, njen gest oduševio sve (Video)

05.11.2023. - Društvo

Ponekad je dovoljna samo topla riječ da nekome uljepšate dan, a jedna posebna žena iz Studenjaka učinila je za studente još više.

115.jpeg

Iz vremena školovanja neko pamti mnogo detalja, neko malo, ali gestovi poput ovog prepričavaju se i mnogo nakon što završimo sve škole, kako formalne, tako i životne.

Studenti koji su ostali do kasno uveče da uče u centralnoj čitaonici beogradskog Studenjaka ovu ženu su nazvali posebnom i imali su potrebu da je predstave široj javnosti putem njihovog uobičajenog sredstva komunikacije – društvenih mreža.

Tako je gest ove žene objavljen na Instagram stranici serbialive_beograd za kratko vrijeme prikupio veliki broj pozitivnih reakcija i komentara.

“Upoznajte se sa jednom POSEBNOM ženom iz centralne čitaonice u Studenjaku. Oko 20 časova donijela je kafu i sok svim studentima koji su ostali do kasno da uče i da završavaju sa obavezama”, glasi kratak i jasan opis snimka.

Na istom se vidi kako izgleda posluženje koje ova pažljiva žena priprema za studente.

“Vratila nam je vjeru u ljude”

“Srećna sam što imam ovakvu sestru. Bravo seko”, odmah se oglasila sestra glavne akterke priče, očigledno ponosna na njeno djelo pažnje koje je studentima značilo.

“Ljubite je u ime svih nas, kojima je ovog gestom, vratila vjeru u ljude”, glasio je odgovor.

“Ovo je stvarno lijepo, i normalno. Došlo je vrijeme kada se oduševljavamo sa nečim što bi trebalo da nam bude svakodnevnica i normalno ponašanje”, glasio je jedan od komentara sa najvećom podrškom.

Po dobru je poznaju

Da ovo nije jedini put kad je gospođa Sneža uljepšavala dane nepoznatim ljudima, otkrili su oni koji je poznaju: “Sneža Legenda, i u moje doba bila!”.

“Gospođa je jako vedrog duha, njena topla riječ i kratki razgovori su me uvijek nasmijanog uvodili u čitaonicu!” oglasio se još jedan od bivših studenata, piše Blic.

“Ona je zaista predivna… Slučajno smo popričali sa njom, moja kćerka od 11 godina i ja jer me kćerka stalno zapitkuje da li smije da uči tamo kada bude student i ako neće živjeti u Studenjaku… Došle smo u DKSG na neku priredbu i sreli nju ispred čitaonice. Prišle smo da je pitamo ko sve smije da koristi čitaonicu… Uživale smo u priči sa njom i toliko je nahvalila sve studente koji tu dolaze… Jedna od rijetkih koja sa takvom ljubavlju i zainteresovanošću obavlja svoj posao da mi je poslije razgovora sa njom cijela nedjelja bila u znaku pozitivnih misli. Hvala joj do neba!!!” zaključila je jedna majka.

Izvor: Srpska info