Momak iz Bijeljine se ovako projavio na proslavi mature, nema ko ne komentariše šta je obukao (Video)

26.05.2024. - Društvo

Momak iz Bijeljine nasmijao je region kada je na maturskoj večeri Poljoprivredne i medicinske škole, za razliku od svojih vršnjaka, došao u nešto neobičnijoj odjeći.

On je kreativnost pokazao na nešto drugačiji način. Obukao se kao baka i na glavi je imao maramu. Duhovito se predstavio kao baka Anđelka.

“Ja sam Anđelka Šušik – rekao je momak obučen u šarenu košulju i crni vuneni prsluk, dok su pored njega stajala njegova dva “unuka”.

“Ovo su moji unuci što sam ih ja othranila, njih sam izabrala za pratnju. Meni je jako drago, ovo do sada niko nikada nije uradio. Ovo su moja deca, ovo je meni sve u životu”, rekao je momak koji je u jednom momentu “zaplakao od sreće” zbog mature.

Od “baš loš humor” do “vrhunska fora”

U detalje smišljen scenario bake i unuka koji je odglumljen za desetku, postao je brzo viralan na internetu. Međutim, reakcije korisnika društvenih mreža bile su različite.

“Hahaha ludim”, “Kakav kralj”, “Ovo je sve samo nije duhovito”, “Uf, baš loš humor”, “Drugačiji od svih. Originalno. Al’ kad liznu prst pa obrisa obraz”, “Meni je ovo top, toliko sam se ismejala”, “Meni je ovo vrhunska fora, posebno kad lize prst i briše “unuka”, glasili su različiti komentari, piše Blic.

Izvor: Srpska info, BN TV /Foto:Bijeljina.com