Psihijatar otkrio detalje iz Brajanovog života

11.01.2023. - Društvo

Dok potraga za nestalom Anom Volš u Masačusetsu i dalje traje, pažnja policije, ali i medija sve je više usmjerena na njenog supruga Brajana koji je od nedjelje u pritvoru.

 

Iako je Tužilaštvo otkrilo da je u podrumu kuće pronađen krvav nož, kao i tragovi krvi, on još uvek nije osumnjičen za njeno ubistvo, već je u pritvoru zbog obmanjivanja policije u vršenju istrage.

U međuvremenu se u javnost isplivali i sudski dokumenti u kojima je otkriveno više detalja o životu supruga Ane Volš, koji je u trenutku njenog nestanka već bio u kućnom pritvoru zbog prevare.

Brajan je jedino dijete svojih roditelja i većinu vremena proveo je sa svojom majkom, dok je njegov otac, inače ugledni neurohirurg često radio.

– Brajan se često osećao zamenarenim, nevoljenim i emotivno oštećenim jer su ga roditelji koristili kao pijuna u njihovim međusobnim svađama – rekao je njegov psihijatar dr Titman.

Njega su roditelji poslali u internat, a zatim je upisao i Univerzitet u Pitsburgu u Pensilvaniji. Međutim, na drugoj godini fakulteta, njegovo mentalno zdravlje se naglo pogoršalo, tako da je morao da napusti školovanje, a zatim je neko vrijeme boravio u mentalnoj ustanovi.

– Njegova depresija, anksioznost i bijes su ga napravili nesposobnim da normalno funkcioniše. Tada je započeo dugu bitku sa mentalnim zdravljem – kaže njegov psiholog, a prenosi Boston25news.

Sličnu stvar o svom suprugu napisala je i njegova supruga Ana u pismu koje je sudu poslala 2021. godine.

– Brajan je imao teško djetinjstvo i problematičan odnos sa roditeljima. Učen je da laže i da se krije. Rečeno mu je da je gubitnik, da nije trebalo da se rodi i da nema šanse da će bilo šta postići u životu, da je izgubljen slučaj – napisala je Ana tada.

Tada je slično pismo sudu napisala i njegova majka Dijana, koja je otkrila da je njen sin jedini razlog zbog kog ustaje ujutru i da on jedini brine o njoj.

– Nažalost, nemam dobar odnos sa snahom, verovatno zbog kulturoloških razlika. Zato je moj sin jedina sreća u životu. On mi omogućava da sa unucima budem bar malo srećna – napisala je ona tada.

Ona je tada u pismu dodala da Brajan najviše vodi računa o njihovim sinovima.

– On kuva, ide u nabavku, igra se, vaspitava ih i čita im priče za laku noć. Da nema mog sina, ne bih imala nikakav odnos sa svojim unucima – rekla je ona tada.

Da podsjetimo, Ana je nestala 1. januara, a njen suprug Brajan Volš je nestanak prijavio tri dana kasnije.

On je uhapšen u nedelju zbog ometanja istrage, prenosi Telegraf.

 

izvor:Telegraf/Agencije/FOTO:: CBS BOSTON/YOUTUBE/SCREENSHOT