Evo ko je zauzeo prvo mjesto

01.01.2023. - Društvo
TC Candler i The Independent Critics od 1990. godine izrađuju listu najljepših lica za svaku godinu. Ove godine najljepši muškarac je britanski glumac Henri Kavil.

 

 

Posljednjih godina popis je prikupio preko 12 milijardi impresija na društvenim mrežama i stotine miliona pregleda. Opšte se smatra međunarodno najpriznatijim i najprestižnijim popisom te vrste.

Britanskog glumca Henrija Kavila, koji je zauzeo prvo mjesto na listi, opisali su kao gracioznog, elegantnog, originalnog, odvažnog, staloženog i strastvenog.

Drugi na listi je reper, plesač i pjevač grupe Stray Kids Hvang Hjunjin. Slijede Timot Halamet, Kris Hemsvort, pjevač Kung To, glumac Lucien Laviskont, pjevač Kim Ti Hjung, Viner Hcker, plesač Ni-Ki, Dean Šnider…

Popisu je priznalo i zahvalilo više od 600 slavnih osoba koje su tokom godina bile uključene na popise. Za razliku od većine drugih godišnjih ljestvica ljepote, popis 100 najljepših lica nije takmičenje u popularnosti. Ne radi se o najzgodnijoj ili najpoznatijoj slavnoj osobi.

 

izvor:Glas Srpske/FOTO: Instagram/Glas Srpske