Inner Wheel Club Bijeljina proslavio 5 godina postojanja

01.11.2023. - Društvo

Dana 28.10.2023. godine u Svečanoj sali “Volga” Etno selo Stanišići, Inner Wheel Club Bijeljina je proslavio 5 godina od prijema u Međunarodnu zajednicu Inervil klubova International Inner Wheel.

43.jpeg

Proslavu su svojim prisustvom uveličali gosti iz Inner Wheel i Rotary klubova iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Slovenije, kao i predstavnici javnog, političkog i privrednog života našeg grada i ostali prijatelji i saradnici.

U skladu sa misijom Inner Wheel pokreta, od svog osnivanja pa sve do danas, Inner Wheel Club Bijeljina po ugledu na druge inner wheel klubove u svijetu je sproveo značajan broj akcija humanitarnog karaktera i akcija koje su namijenjene široj društvenoj zajednici kako u Bijeljini tako i van granica naše države. Predsjednica kluba Vesna Jeftic Arsenović je navela da polazeći od misije inner wheel pokreta i petogodišnjeg služenja zajednici, klub je odlučio da u narednom periodu novim akcijama pomogne zdravstvo, obrazovanje i kulturu u našem gradu. Sav prihod od prodaje višnjevače, džema od kajsija i prikupljenih sredstava od tombole na proslavi će biti usmeren za realizaciju naših akcija u narednom periodu. Inner Wheel Club Bijeljina želi još jednom da se zahvali svima koji su izdvojili svoje vrijeme i podržali naš klub u misiji širenja humanizma i širenju međunarodnog prijateljstva.

Izvor:Bijeljinadanas