Noćno kupanje ovog ljeta u Dvorovima

05.06.2022.

Najvažniji preduslovi dobre posjećenosti bazena svake sezone su toplo i sunčano vrijeme. Ono što će na najpoznatijim bijeljinskim bazenima obilježiti ljeto 2022. je noćno kupanje, koje ekskluzivno za portal Bijeljina.com najavljuje direktor “Banje Dvorovi” Milorad Zekić.

 

“Samo smo jedno veče uspjeli u toku prošle godine imati noćno kupanje u Dvorovima, ali sudeći po najavama vremenskih prilika ovog ljeta, sve nam ide na ruku da u najtoplijim danima kupačima obezbjedimo uživanje na bazenu i u toku večernjih sati”, kaže Zekić.

Prvog dana vikenda 1000 kupača

On dodaje da je sezona  počela prije petnaestak dana, i da su za sada u “Banji Dvorovi” zadovoljni brojem posjetilaca kao i vremenskim prilikama posebno ovog vikenda.

“Nedelja je danas i očekujemo veći broj građana Bijeljine da se osvježi kod nas, što se tiče jučerašnjeg dana brojke pokazuju da je to bio po posjeti  jedan prosječan junski dan, sa prodatih 1000 ulaznica”, isiče Zekić za portal Bijeljina.com.

Za sada su u Dvorovima na raspolaganju dva rekreativna i dva bazena za djecu, ležaljke i suncobrani oko bazena, sportski tereni, kao i bašta sa raznovrsnom ponudom za goste, od sljedeće sedmice biće otvoren i olimpijski bazen. Od ostalih interesantnih sadržaja za mjesec jun iz “Banje Dvorovi” najavljuju tradicionalno početak Škole plivanja 18.juna, a od sportskih sadržaja odbojku na pjesku pored čega će gostima biti na raspolaganju i teniski tereni.

Bijeljina.com/Foto:Banja-Dvorovi