Neću moći ispuniti želju Slavenku Ristiću, razriješen već Darko Mitrić, sljedeća je Ivana Stanišić

30.12.2023. - Društvo

Miroslav Milovanović, direktor “Voda Srpske” i predsjednik Gradskog odbora SNSD Bijeljina, naveo je da je danas dužnosti razriješen Darko Mitrić, sa mjesta rukovodica područne kancelarije FZO RS u Bijeljini, te najavio da smjena sljeduje i odbornicu RSS Ivanu Stanišić, koja je i član UO “Voda Srpske”.

Responsive image

Milovanović je to izjavio nakon što je lider RSS Slavenko Ristić na Facebooku komentarisao tekst portala “Dešavanja u Bijeljini”, u kojem je predsjednik bijeljinskog SNSD-a istakao da je neophodno promijeniti kadrove koji su teret toj stranci i njenom lideru Miloradu Dodiku.

U komentaru ispod teksta, Ristić je napisao da podržava takvu inicijativu, ali da je potrebno početi od JU Vode Srpske.

Nakon opaske Slavena Ristića, upućene Milovanoviću, kontaktirali smo lidera bijeljinskog SNSD, te dobili sljedeći odgovor:

„Žao mi je što neću biti u mogućnosti Slavenku ispuniti želju pa da počnem od Voda kako je rekao, jer je danas već razriješen Darko Mitrić sa mjesta rukovodioca Filijale FZO RS u Bijeljini. Ali evo, obećavam da će sljedeći kadar kojeg ćemo razriješiti biti odbornica RSS, Ivana Stanišić, koja je pored toga i član UO JU Vode Srpske. Ako bude još neka želja molim vas prenesite mi, jer ja ne koristim FB, a svakako me za 15-ak dana pozovite da provjerite jesam li obećanje ispunio. Kada ste me već pozvali, srećna Nova godina svima, kao i predstojeći Božićni praznici, da smo svi živi i zdravi prije svega. Hvala“, rekao je Milovanović.

Izvor: Dešavanja u Bijeljini