Stiže najljepše doba u svim gradovima

20.05.2022. - Društvo

I ove godine  je ispoštovana tradicija, te su tako prvi vjesnici kraja srednjoškolskog obrazovanja ponovo bili panoi sa maturskim fotografijama, na izlozima u centru grada.

Ispred njih uglavnom znatiželjni prolaznici rado zastanu i pogledaju fotografije, jer uvijek nekog prepoznaju ili jednostavno pogledaju maštovito rješenje maturskog panoa s kojeg se smiješe mladići i djevojke.

Prvi maturanti koji će prodefilovati gradskim trgom večeras, su učenici završnih razreda srednje Tehničke škole „Mihajlo Pupin”.

Direktor ove bijeljinske škole Milenko Maksimović za portal Bijeljina.com s ponosom ističe da će  ispratiti oko 240 maturanata.

 

“Drago nam je da nakon dvije godine proslavljamo matursko veče. Ono po čemu  je ova generacija maturanata posebna,  je veliki broj talentovanih učenika, koji su u toku školovanja dobijali značajna priznanja i nagrade za mnoge stručne i opšte predemete. Cijeli kolektiv Tehničke škole je ponosan na ove mlade ljude, pred nama su nesumnjivo poštovaoci znanja, koji svojim sopstvenim primjerom ukazuju na značaj obrazovanja i zalaganja  u vannastavnim aktivnostima”,ističe Maksimović.

On dodaje da će na maturskoj večeri biti  proglašen đak generacije Tehničke škole.

Ispred portal Bijeljina.com svim bijeljinskim  maturantima želimo puno sreće i uspjeha u završavanju srednje škole i  životnim planovima nakon nje.

Bijeljina.com