Ko će osvojiti Svjetsko prvenstvo: Evo kolike šanse kladionice daju Srbiji

20.11.2022.

Od 17 časova duelom domaćina Katara i selekcije Ekvadora počinje Svjetsko prvenstvo. Među 32 selekcije koliko se takmiči biće i Srbija, a iako  “orlovi” sanjaju o finalu, ne daju im se mnogo velike šanse za to!

 

Svjetske kladionice su dale kvotu od čak 125 da će “orlovi” osvojiti Mundijal, tako da ako uplatite novac na to mogli biste ozbiljno da zaradite. A uz sve to, već na samom startu u četvrtak od 20 časova Srbija će igrati protiv ubjedljivo najvećeg favorita za osvajanje Mundijala.

Brazil ima najmanju kvotu za uzimanje trofeja, samo 4,50, a najveće šanse se daju južnoameričkim selekcijama jer je druga na listi Argentina sa kvotom 6,00. Branilac titule Francuska koja je tik pred Mundijal ostala bez Karima Benzeme se cijeni na 8,20 dok je kvota na reprezentaciju Španije 9,50.

Ozbiljne šanse se daju još i Englezima sa kvotom 11,5 Njemcima sa kvotom 12, Holandiji koja na jedan uloženi evro daje 14 ako osvoji pehar prvi put u svojoj istoriji kao i Portugalu sa kvotom 16 i Belgiji sa kvotom 20.

Hrvatska se kotira bolje od Srbije, pošto je kvota na “vatrene” 66,00, što znači da im se daju duplo veće šanse nego “orlovima” da osvoje Mundijal. Što se tiče naše grupe osim Brazila koji je prvi favorit tu je Švajcarska sa istom kvotom kao Srbija – 125 i to govori koliko su to izjednačene reprezentacije i koliko će biti teško izaći iz  grupe. Kamerun je među najgore procijenjenim timovima, pa je kvota na njih 750.

Tu je i kvota da će neko ko do sada nije osvajao Svjetsko prvenstvo da ga prvi put osvoji i ona je “samo” 3,00. Ali to ne čudi kada znamo da Mundijal nisu osvajali Holandija, Portugal, Belgija, ali i – Srbija!

A šta vi kažete?

Powered by Survey Maker

 

izvor:Mondo/Agencije/FOTO:Ilustracija/Agencije