Žena u prodavnici rušila sve pred sobom pa nasrnula na radnike! (VIDEO)

16.12.2022. - Društvo

U jednoj prodavnici u tržnom centru na Karaburmi juče je nastao pravi haos koji je prerastao i u fizički obračun. Do sukoba je, kako se navodi, došlo nakon što je jedna žena isprevrtala kompletnu radnju.

 

 

Kako se vidi na video snimku koji je objavljen na Instagram stranici 192_rs, ona je išla od rafa do rafa i rušila kutije, vadila stvari i razbacala sve po radnji.

Potom je došla do kase gdje je isprevrtala kutije sa sitnijom robom koje su tu stajale, a onda i oborila kasu sa pulta.

Haos u prodavnici na Karaburmi
Nije se obazirala ni zbog komentara kupaca, ali ni na to što joj je djevojka koja ju je snimala rekla da dolazi policija. Djevojka koja je snimala, burnije je reagovala tek kada je žena koja je u radnji pravila lom srušila kasu, nakon čega je žena koja je upala u radnju nasrnula na nju.

Potom je došlo do fizičkog obračuna. Žena je radnicu uhvatila za kosu i odbijala da je pusti. Radnik obezbjeđenja jedva ju je odvojio od koleginice, da bi ona potom nasrnula na njega.

Žena su na kraju morali da obore na pod dok nije došla policija, a njih troje je moralo da je drži kako se ne bi oslobodila.

“Žena koja je uništavala lokale u prodavnici na Karaburmi, savladana je i zadržana do dolaska policije. Prethodno je demolirala cijelu prodavnicu. Na ovom snimku psuje zaposlene i prijeti im. Obezbjeđenje i radnice do samog kraja pokušavali su da izbjegnu sukob, ali je žena nasrtala fizički na njih i udarala ih raznim predmetima”, stoji u opisu u jednom od videa koji su objavljeni na Instagramu.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

 

izvor:Kurir/FOTO:printscreen