Ljekari pokušali da je reanimiraju

11.04.2023. - Društvo

Stojan I. (38) uhapšen je zbog sumnje da je nožem ubio djevojčicu Nevenu P. (16) i povrijedio njenu majku, babu i ujaka.

Ljekari su pokušali da reanimiraju nesrećnu djevojčicu odmah po dolasku Hitne pomoći, jer je tinejdžerka davala znake života kad su je našli.

Prije nemilog događaja Stojan sa djevojčicom navodno otišao do centra Ripnja i jedan od komšija je naveo da je brat nastradale djevojčice takođe bio u kolima sa njima.

– Nevena i njen godinu dana stariji brat, navodno nisu bili u kući. Njih je usput kolima pokupio Stojan i vozio do centra Ripnja. U centru je rekao dečaku da ode do prodavnice. Kada je dečak izašao on je dao gas i odvezao devojčicu. Nesrećni brat je sam tražio sestru po Ripnju – priča potreseni komšija.

Osumnjičeni je najpre silovao, a zatim ubio 16-godišnju djevojčicu i njeno tijelo ostavio pored pruge.

Potom je otišao do njene kuće gdje je nožem pokušao da ubije majku, ujaka i baku, potvrđeno je RTS-u u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

– Majku je dva puta ubo nožem u plećku, babu u stomak, dok joj je ujaka posekao po ruci – objašnjava jedan od komšija ubijene djevojčice.
Osumnjičeni je zatim pobegao, ali ga je policija brzom akcijom uhapsila.

Kako RTS nezvanično saznaje, sestra ubijene djevojčice je „za dlaku“ uspjela da pobjegne.

Kako se nezvanično saznaje, horor u Ripnju se dogodio juče oko 14 sati.

 

izvor:RTS/Agencije/FOTO:Printscreen