Brajan Volš priprema odbranu: „Igra na kartu ludila“, čuvarima postavlja suluda pitanja

23.01.2023.

Brajan Volš (48) osumnjičen ze brutalno ubistvo supruge Ane Volš (39), pažljivo priprema svoju odbranu.

 

 

Prema pisanju medija, Volš će na sve načine pokušati da se opravda „ludilom”, te shodno tome čuvarima postavlja suluda pitanja.

„Ne mrda iz pritvorske ćelije, zapisuje nešto, a s vremena na vrijeme doziva čuvare i postavlja im neka suluda pitanja bez ikakvog smisla. Da li je riječ o njegovoj strategiji da se pravi lud i vadi na neuračunljivost ili čovjeku zaista nije dobro. Svjestan je da se ukopao sa pretragama na internetu i da je na neki način ispao glup, pa se hvata za slamku. Njegovi advokati će insistirati na tome da u trenutku nestanka Ane Volš nije bio pri sebi“, navodi izvor.

Podsjećamo, Brajan Volš je najprije uhapšen zbog ometanja istrage, da bi nakon nekoliko dana bio optužen za ubistvo svoje supruge – Beograđanke Ane Volš.

Brajan je negirao optužbe, uprkos svim dokazima koji su izneseni u postupku.

Kako su mediji pisali, istražitelji sumnjaju da su motiv brutalnog ubistva vrijedne nekretnine koje je Ana imala na svoje ime.

Podsjećamo, Ana Volš posljednji put je viđena 1. januara u kući u bostonskom predgrađu Kohasetu. Njen nestanak prijavile su kolege, 4. januara, jer se tog dana nije pojavila na poslu.

 

izvor:Agencije/FOTO:Printscreen, društvene mreže