Uhapšen napadač na dvije osobe, pronašli mu kokain

08.07.2024. - Društvo

Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina u nedjelju su lišili slobode lice A.L. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela “Tjelesna povreda” i “Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga”.

“Naime, Policijska stanica Bijeljina je 07.07.2024.godine oko 21,50 časova zaprimila prijavu da je od strane nepoznatog muškog lica došlo do narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u Bijeljini”, navode iz PU Bijeljina.

Dodaju da su po zaprimljenoj prijavi postupili policijski službenici koji su na licu mjesta zatekli lice A.L., koji je fizički napao dva lica koja su bila u objektu.

“Prilikom lišenja slobode kod lica A.L. pronađene su dvije kesice droge kokain. Alkotestiranjem lica utvrđeno je da isti ima 1.32 g/kg alkohola u organizmu”, dodaju iz policije.

O svemu navedenom obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se protiv lica lišenog slobode dostavi Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima “Tjelesna povreda” i “Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga”.

Izvor: infobijeljina.com