Vitaminka domaćin u obilasku proizvodnog pogona (Foto)

20.10.2023. - Biznis

Juče, 19.10.2023. godine menadžment kompanije Vitaminka je u sklopu “Dana Vitaminke” dočekala predstavnike medija ali I ostale goste u krugu fabrike i zajedno sa njima obišla kompletan proizvodni pogon.

vitaminka_doma__in_u_obilasku_proizvodnog_pogona__foto_61.jpeg

Gosti su imali priliku da vide kompletan proces proizvodnje a direktorica proizvodnje Tanja Šušić je objašnjavala sve faze obrade voća i povrća i opisala cijeli proces dobijanja ukusnih proizvoda u teglama. 

vitaminka_doma__in_u_obilasku_proizvodnog_pogona__foto_164.jpeg

“Ovdje možemo da vidimo proizvodnju ajvara. Ajvar proizvodimo od svježe paprika. Ovo je domaći proizvod, proizvod koji se pasterizuje I u Kojima nema konzervansa, što možete I da vidite. Dešava se da nam dosta ljudi zna reći da su jedan put kupili ajvar jedne boje, a drugi put druge boje, a u stvari ne shvataju da je evo danas ove boje paprika, sledeći put će doći možda neke druge. Da nije iste boje, zato što je sirovina takva kakva jeste, prirodna, bez aditiva I vještačkih boja, aditiva. Ono što pronađete na polici je zapravo sve prirodno”, rekla je Šušićeva.

vitaminka_doma__in_u_obilasku_proizvodnog_pogona__foto_200.jpeg

Predsjednik upravnog odbora gospodin Todor Panić dočekao je goste i zahvalio im se na dolasku.

“Mi smo u poslednjih tri, četiri godine radili jako puno na infrastrukturi unutar fabrike, na zamjeni postrojenja, na dogradnji na inovacijama, na novim tehnološkim procesima I još puno toga. U međuvremenu smo radili I na zamjeni ambalaže I dizajna. Shvatili smo da moramo I izgled proizvoda da podignemo na jedan viši, savremen nivo I uradili smo to. To je projekat koji je trajao skoro tri godine I evo sada smo konačno pri kraju tog cjelokupnog procesa. Radili smo na poboljšanju kvaliteta I proizvoda. Imamo neke nove proizvode. Vitaminka ranije nije imala pravi domaći ajvar od pečene paprika. Osvojili smo tu tehnologiju I razvili je I sada smo ponosni na taj proizvod”, istakao je gospodin Panić. 

vitaminka_doma__in_u_obilasku_proizvodnog_pogona__foto_196.jpeg

Gospodin Panić je takođe I dodao da je bilo vremena kada nije bilo lako, I nije bilo realno da će Vitaminka uspjeti ali da se nikada nije odustajalo I da je kompanija sve to izdržala zahvaljujući vjernosti I lojalnosti potrošača.

vitaminka_doma__in_u_obilasku_proizvodnog_pogona__foto_182.jpeg

U petak, 20. oktobra banjalučani će prisustvovati spektakularnom događaju, na istom mjestu gdje se i odvijaju “Dani Vitaminke” u produžetku Gospodske ulice, a koji povodom 75 godina postojanja kompanije Vitaminke organizue ova kompanija. U nebo će biti simbolično biti pušteno 75 lampiona za 75 godina postojanja. Pozivamo sve građane da dođu I isprate ovaj fenomenalni prizor u petak 19.10. u 19.30.

vitaminka_doma__in_u_obilasku_proizvodnog_pogona__foto_102.jpeg

Bijeljina.com